Modeli
Meni

Nova Škoda Octavia Combi Notranjost

Vse ključne informacije pred vašimi očmi

Ena od novosti v avtomobilih znamke Škoda je projicirni zaslon, ki na vetrobransko steklo projicira informacije, kot so trenutna hitrost, podatki navigacije, prometni znaki in drugo. 10,25-palčni aktivni informacijski zaslon s štirimi različnimi postavitvami vsebuje podrobnejše informacije. Do 10-palčni zaslon prosto stoječega infotainment sistema, ki je udobno nameščen v voznikovem vidnem polju, je opremljen z vmesniki Apple CarPlay in Android Auto, na njem pa boste našli tudi najnovejše informacije, ki jih omogoča Škoda Connect.

Nova Škoda Octavia Combi Notranjost

Udobna vožnja

Samodejni menjalnik DSG je zdaj opremljen s tehnologijo prestavljanja brez mehanske povezave (shift-by-wire). Prestavo zamenjate s pomočjo elegantnega menjalnika, prav tako pa le z dotikom aktivirate novo elektromehansko ročno zavoro. Novo oblikovan dvokraki večfunkcijski volan vam omogoča nadzor nad vsemi glavnimi funkcijami.

Nova Škoda Octavia Combi Notranjost

Nova generacija zasnove notranjosti

Elegantna, zračna notranjost s poudarjeno gladkimi linijami je izdelana iz visoko kakovostnih materialov. Kromirani poudarki krasijo sredinsko konzolo, vratne obloge in kljuke na vratih. Na novo zasnovana armaturna plošča, razdeljena na več ravni, je lahko obložena s tkanino z okrasnimi šivi ali z materialom Suedia. LED ambientalna osvetlitev na armaturni plošči, vratih in v področju nog v izbrani barvi pripomore k prijetnejšemu vzdušju v notranjosti.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran