Modeli
Meni

Nova Škoda Octavia Combi Udobje

Počitek med vožnjo

Če za volanom običajno preživite po več ur, še predobro veste, kako težko je ostati ves čas pozoren na prometne znake, se počasi voziti v gostem prometu ali v koloni. Novi asistenčni sistem Travel Assist s predvidljivim tempomatom vam lahko pomaga, saj zagotavlja varnost in dobro počutje, kjerkoli vozite. Ko je aktiviran, lahko hitrost avtomobila prilagodi glede na promet ter ga ohrani v pravilnem voznem pasu, v prometnem zamašku pa uporablja tudi funkcijo start in stop.

Nova Škoda Octavia Combi Udobje

Udobje na vsakem sedežu

Privoščite si vrhunsko udobje družinskega oziroma službenega avtomobila. AGR-certificirana električno nastavljiva sprednja sedeža Ergo omogočata prezračevanje, gretje, masažo in nastavitev globine naslonjal za glavo. Potniki na zadnjih sedežih bodo hvaležni za posebna prilagodljiva stranska naslonjala za glavo, ki so oblikovana tako, da omogočajo prijetno spanje med vožnjo. Voznik, sovoznik in potniki zadaj si s tripodročno klimatsko napravo lahko sami nastavijo želeno temperaturo v svojem področju. Sistem dinamičnega uravnavanja podvozja (DCC) s prilagodljivimi blažilci zagotavlja udobno vožnjo ne glede na okoliščine ter omogoča izbiro različnih načinov vožnje.

Nova Škoda Octavia Combi Udobje

Domiselni pripomočki za vsakdanjo uporabo

Octavia Combi je do potankosti zapolnjena s Simply Clever rešitvami ter vam tako omogoča prijetnejši vsakdan. Imate polne roke? Prtljažnik odprite z virtualnim pedalom, tako da z nogo le rahlo pobrcate pod zadnjim odbijačem. So ključi na dnu vaše torbice? Z novim sistemom KESSY lahko s potegom katere koli od vratnih kljuk avto odklenete brez ključa.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran