Modeli
Meni

Nova Škoda Octavia Combi Dizajn

Full LED matrični žarometi

Sprednji del modela Octavia je prepoznaven po široki mreži, ki prehaja v ozke full LED žaromete. Njihova ključna prednost je matrična funkcija, ki vam omogoča nenehno uporabo dolgih žarometov, ne da bi zaslepili druge voznike. S pomočjo kamere v vetrobranskem steklu se matrični žarometi odzivajo na prometno situacijo in izklopijo le določen del svetlobnega snopa. Ostali segmenti ostanejo vklopljeni in osvetljujejo cesto. Uporabljajo tudi podatke iz navigacijskega sistema, zato se dolgi žarometi ne vklopijo, dokler vozite v naselju. 

Nova Škoda Octavia Combi Dizajn

Full LED zadnje luči

Dvodelne full LED zadnje luči na vsaki strani krasijo kristalasti elementi. Zadnji dinamični smerniki niso le lepi na pogled, pač pa je z njimi vaša namera zavijanja očitna tudi ostalim voznikom.

Nova Škoda Octavia Combi Dizajn

Popolnoma uravnotežena razmerja

Octavia Combi je s svojimi popolnimi razmerji in še izboljšano aerodinamiko izjemno elegantna in športna. Je daljša in širša od svojih predhodnic in prilegajo se ji kolesa vse do velikosti 19 palcev. Nova posebnost so novo oblikovane strešne sani, ki čisto blizu strehe sledijo njeni aerodinamični obliki.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran