Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA FAMILY

PRTLJAŽNI PROSTOR V VRHU RAZREDA

Praktični prtljažnik pravilnih oblik in s številnimi pritrditvenimi točkami in kljukami ponuja v limuzinski različici neprekosljivih 590 litrov prostora. Naslonjala zadnjih sedežev je mogoče podreti in s tem prtljažni prostor povečati na 1580 litrov. OCTAVIA COMBI pa ima 610 litrov osnovne prostornine, ki jih je mogoče s preprostim potegom povečati na neverjetnih 1740 litrov.

ŠKODA OCTAVIA FAMILY

ODLIČNA DRUŽABNICA ZA AKTIVNO ŽIVLJENJE

Če sta smučanje in kolesarjenje vaša strast, vas bo OCTAVIA FAMILY vselej odpeljala tja, kamor si želite. Zaženite motor in se podajte na sanjski izlet. V ponudbi originalne dopolnilne opreme ŠKODA boste našli več dodatkov, od strešnega prtljažnika do vreč za smuči.

ŠKODA OCTAVIA Family

UDOBNO SE NAMESTITE

Odslej boste uživali tudi v dolgih potovanjih na zadnjem sedežu. Poleg udobnih sedežev vam je na voljo 73 mm prostora za kolena, kot se spodobi za avtomobil srednjega razreda. Nad zadnjimi sedeži je 980 mm višine, torej mirno sedite na zadnje sedeže in se sprostite.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran