Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA FAMILY

REZERVNI DEŽNIK

Vsakomur se je že zgodilo, da je v jasnem jutru odšel od doma brez dežnika, potem pa to obžaloval. A nič več! Tako kot ostali modeli znamke ŠKODA je tudi OCTAVIA FAMILY opremljena z dežnikom. Ta je skrit pod sopotnikovim sedežem.

ŠKODA OCTAVIA FAMILY

VEDNO V PRVEM RAZREDU

Zložljive mizice dopolnjujejo uporabnost avtomobila. Otroci lahko na njih igrajo priljubljene igrice, odrasli pa se lahko ukvarjajo z delom, ki ga morajo opraviti na poti. Mizica je primerna za namestitev prenosnega računalnika. Na voljo je pri stranskih sedežih, kjer je dovolj prostora.

ŠKODA OCTAVIA FAMILY

DRŽALO ZA LISTEK

Naj se parkirni listki ne valjajo po armaturni plošči: s tem držalom bo avto vedno urejen, listek pa dobro viden.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran