Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA FAMILY

OCTAVIA s petimi zvezdicami

ŠKODA OCTAVIA je dosegla najvišjo oceno za varnost. Konzorcij Euro NCAP je temu modelu namreč prisodil najvišjo oceno pet zvezdic in s tem potrdil, da ta model zagotavlja optimalno zaščito za vse potnike.

ŠKODA OCTAVIA FAMILY

VARNOSTNE BLAZINE IN ZAŠČITA PRED TRKOM

Voznika in potnike pred poškodbami ščiti do devet varnostnih blazin, katerih delovanje je usklajeno s tritočkovnimi varnostnimi pasovi in vzglavniki.

ŠKODA OCTAVIA FAMILY

OPOZORILO ZA UTRUJENOST

Opozorilo za utrujenost zmanjšuje možnost prometnih nezgod. Sistem z zaznavanjem voznikovega ravnanja ovrednoti stopnjo njegove utrujenosti in, če je to potrebno, opozori na nujnost postanka. Sistem je na voljo z doplačilom. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran