Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Elementi udobja

DVOPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

Klimatska naprava Climatronic vam ponuja uživanje v udobju samodejnega uravnavanja temperature v avtomobilu. Climatronic ima dve področji, tako da si lahko voznik in potnik nastavita vsak svojo temperaturo. Senzorji vlage zmanjšujejo rošenje vetrobranskega stekla in skrbijo za več ugodja v avtomobilu.

Elementi udobja

HLAJEN PREDAL PRED SOVOZNIKOM

Še ena prednost klimatske naprave je možnost hlajenja predala pred sovoznikom. Tako postane ta predal odličen prostor za hranjenje prigrizkov med potjo. Temperaturo je mogoče seveda poljubno uravnavati.

ZATEMNJENA STEKLA SUN-SET

Za udobje in intimo vaše družine OCTAVIA FAMILY skrbi z dodatno zatemnjenimi stekli od B-stebrička dalje. 

PRITRDIŠČI ISOFIX

Otroke boste prevažali varno, njihove sedeže pa namestili udobno z dvema pritrdiščema ISOFIX zadaj. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran