Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Prtljažnik

PAKET ZADRŽEVALNIH MREŽ

Zahvaljujoč spretno zamišljeni kombinaciji zadrževanih mrež, kljuk in odlagališč v prtljažniku ni nobene potrebe po sklepanju kompromisov med agilnostjo in praktičnostjo. Sistem mrež s kljukami preprečuje manjšim kosom prtljage nenadzorovano gibanje po prtljažniku med vožnjo. Čvrstim kljukam ob bokih boste hvaležni tudi pri nakupu ali ko boste morali prevažati svojo športno opremo.

Prtljažnik

KLJUKE V PRTLJAŽNIKU

Praktičnost in uporabnost prtljažnika nadgrajujeta še dve robustni kljuki na bokih. Namenjeni sta obešanju prtljage, ki bi bila sicer nestabilna, kar je zelo praktično pri manjših nakupih ali pri prevažanju športne opreme.

Prtljažnik

ELEMENTI ZA PRIČVRSTITEV PRTLJAGE

S temi elementi je mogoče v prtjažniku enostavno pričvrstiti kartonske škatle in večje kose prtljage. Spravljeni so na bokih, in ko jih potrebujete, jih po želji pričvrstite na dno s pomočjo velkro ježkov. Škatlo potem samo potisnete med te (sicer doplačljive) elemente.

Prtljažnik

SNEMLJIVA VLEČNA KLJUKA

Les, gramoz, vreče cementa in prsti za vrt … Naložite vse to v prikolico in odpeljite! OCTAVIA Family postane s snemljivo vlečno kljuko še bolj praktičen avtomobil - ampak le takrat, ko to potrebujete. Ko je ne, pa vlečna naprava s snemljivo glavo ne moti celotne oblike avtomobila. Snemljiva vlečna kljuka je doplačljiva.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran