Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Infotainment

RADIO BOLERO

Ta sistem je mogoče upravljati preko 8-palčnega barvnega LCD zaslona, občutljivega na dotik, z resolucijo 800 x 480 pikslov. Zaslon ima vgrajen tudi senzor približevanja: takoj ko se s prstom približate zaslonu, se ta preklopi v operativni način. Sistem povečevanja slike na zaslonu s prsti je podoben tistemu na pametnih telefonih. Ima MP3 in WMA predvajalnik, priključek za SD kartico, USB in AUX.

Infotainment

PRIPRAVA ZA PROSTOROČNO TELEFONIRANJE

Priprava za prostoročno telefoniranje "Bluetooth" je del dodatne opreme pri modelu OCTAVIA FAMILY.

Infotainment

SMARTLINK

Sistem Smartlink, ki omogoča povezavo vašega pametnega telefona z avtomobilom, je pri modelu OCTAVIA FAMILY na voljo z doplačilom. 

Infotainment

VEČFUNKCIJSKI VOLAN

Večfunkcijski volan s funkcijami za upravljanje avtoradia in telefona je ogrevan in odet v usnje ter kot tak del malega usnjenega paketa, ki je pri modelu OCTAVIA FAMILY na voljo z doplačilom.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran