Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA FAMILY

NADZOR NAD OKOLICO

OCTAVIA FAMILY vam pri parkiranju pomaga s parkirnimi sezorji spredaj in zadaj z optičnim prikazom prostora ob vozilu. 

ŠKODA OCTAVIA FAMILY

PARK ASSIST 3.0

Park Assist je vrhunski sistem, ki skoraj samostojno usmerja model ŠKODA OCTAVIA na parkirno mesto. Sistem je na voljo proti doplačilu.

ŠKODA OCTAVIA FAMILY

PARK ASSIST 3.0: PARKIRANJE PRAVOKOTNO NA CESTIŠČE

Sistem Park Assist pomaga vozniku z optimalnim vrtenjem volanskega obroča in voznikovi nalogi sta samo pospeševanje in zaviranje.

ŠKODA OCTAVIA FAMILY

PARK ASSIST 3.0: BOČNO PRKIRANJE

OCTAVIA samodejno zaznava ustrezna parkirna mesta pri hitrosti do 40 km/h. Ko tipala najdejo dovolj velik prostor (dolžina avtomobila + 80 cm), sistem vodi voznika pri parkiranju.

ŠKODA OCTAVIA FAMILY

ASISTENČNI SISTEM ZA PRIKLOPNIK

Kadar ŠKODA OCTAVIA vleče priklopnik, sistem prevzame zavijanje med počasno vzvratno vožnjo. Voznik mora le nastaviti želeni kot zavijanja. Sistem je na voljo proti doplačilu.

ŠKODA OCTAVIA FAMILY

VZVRATNA KAMERA

Ko je prestavna ročica v položaju za vzvratno vožnjo, se vključi kamera na prtljažnih vratih in prenaša sliko na zaslon informacijskega sistema. Na sliki se zarišejo dinamične vodilne črte v smeri premikanja vozila in nakazujejo, kdaj je treba zaviti. Kamera je na voljo proti doplačilu. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran