Modeli
Meni

ŠKODA

OCTAVIA 𝗶V

Ekološko sprejemljiv priključno hibridni avtomobil za vso družino
Path
Path

Pregled modelov

OCTAVIA

OCTAVIA

OCTAVIA COMBI

OCTAVIA COMBI

OCTAVIA iV

OCTAVIA COMBI iV

OCTAVIA COMBI iV

OCTAVIA RS

OCTAVIA RS

OCTAVIA COMBI RS

OCTAVIA COMBI RS

OCTAVIA SCOUT

OCTAVIA SCOUT

OCTAVIA SPORTLINE

OCTAVIA SPORTLINE

OCTAVIA COMBI SPORTLINE

OCTAVIA COMBI SPORTLINE

FINANCIRANJE

Pri nakupu vozil znamke ŠKODA lahko izkoristite ŠKODA BON 3%, ki vam prinaša bonus v višini 3 % od prodajne vrednosti vozila! Pogoj za to je sklenjena pogodba o financiranju in permanentnem kasko zavarovanju preko Porsche Finance Group Slovenia. Na povezavah spodaj lahko dobite več informacij o financiranju ter s pomočjo informativnega izračuna preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo. 

O NOVEM SLOVENSKEM AVTU LETA BI LAHKO GOVORILI URE IN URE, AMPAK VAŠO POZORNOST BO OCTAVIA PRITEGNILA ŽE V NEKAJ SEKUNDAH.

ZAPELJITE SE PO MESTU BREZ EMISIJ

Priključite se: čas je za novo dobo mestnih voženj. Napolnite baterijo in se v tišini in udobju odpravite na mestne ulice. Vse to zahvaljujoč električnemu pogonu z dosegom, preverjenem po standardu WLTP, ki znaša do 60 kilometrov in pomeni povsem brezemisijsko vožnjo.

BREZ SKRBI NA DOLGO POT

Za daljše poslovne poti, izlete izven mesta ali dolge vožnje na počitnice bo poskrbel bencinski motor 1.4 TSI z dosegom več sto kilometrov in sistemsko močjo 150 kW. Za vaše največje udobje v vožnji je na voljo samodejni 6-stopenjski menjalnik DSG.

VEČNAMENSKI AVTOMOBIL

Model OCTAVIA iV bo med tednom odlično poskrbel za vaše poslovne potrebe, ob koncu tedna pa bo kos tudi celotni družini. Vse, kar potrebujete, lahko enostavno pospravite v 450-litrski prtljažni prostor, ob tem pa bo veliko prostora ostalo še za potnike spredaj in zadaj.

UŽIVAJTE V PREDNOSTIH E-MOBILNOSTI

E-mobilnost je tu. Za vas kot lastnika elektrificiranega modela znamke ŠKODA to prinaša številne ugodnosti: nakup s subvencijo, občasno brezplačno polnjenje in marsikje tudi brezplačno parkiranje. Prepričajte se sami.

Zmagovalna kombinacija

Naj vam pri razmisleku o nakupu priključnega hibrida pomagamo s povsem konkretnimi podatki in cenami.

 

NAJBOLJ NAPREDNI SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU

Sistem pomoči pri vožnji (Travel Assist) delno prevzame nadzor nad avtomobilom, s čimer sta vožnja in nadzor prometa za vas precej lažja.
Povečali smo razpon varnostnih asistenčnih sistemov in vanj vključili številne nove in najsodobnejše sisteme pomoči.
LED osvetlitev prinaša boljšo zmogljivost, manjšo porabo energije in nove varnostne funkcije.
Ob parkiranju se ne vznemirjajte več – z enim samim pritiskom na gumb boste lahko obvladali tudi najožji parkirni prostor.

POVEZLJIVOST, PRIREJENA ZA E-MOBILNOST

Vse, kar potrebujete, je pametni telefon in že boste imeli model OCTAVIA iV ob sebi. Kjerkoli že ste, lahko na daljavo napolnite baterijo ali vklopite klimatsko napravo, vse s preprostim pritiskom na gumb.

Dimenzije

Podrobnosti

Katalogi ŠKODA Octavia

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA OCTAVIA in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

ŠKODA OCTAVIA je na neodvisnem preizkusnem trčenju Euro NCAP dosegla najvišjo oceno 5 zvezdic.  

SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo  ali  Beri Simply Clever vsebine na naši spletni strani