Modeli
Meni

ŠKODA OCTAVIA iV e-mobilnostna infrastruktura

E-MOBILNOST V POLNEM ZAGONU

Infrastruktura za delovanje električnih vozil se širi iz dneva v dan. Med vožnjo po Sloveniji je danes možno polniti električne avtomobile in priključne hibride na več kot 560 lokacijah, kjer delujejo polnilnice za električne avtomobile z več kot 1500 priključki.

ŠKODA sodeluje tudi pri gradnji mreže IONITY po vsej Evropi, tudi v Sloveniji, ki bo leta 2030 obsegala že 400 ultra hitrih polnilnic. Za priključne hibride pa je pomembneje, da predvideva državni načrt širitve javne polnilne infrastrukture do leta 2030 delovanje več kot 22.000 polnilnic.

Raziščite svet e-mobilnosti

ŠKODA OCTAVIA iV e-mobilnostna infrastruktura

V UDOBJU VAŠEGA DOMA

Elektrificirani avtomobili ŠKODA imajo številne operativne prednosti. Če avto doma polnite čez noč, boste prihranili pri stroških zaradi nižjih cen električne energije. Če uporabljate lasten fotovoltaični sistem, lahko avto polnite s pomočjo obnovljivega vira energije.  

ŠKODA OCTAVIA iV e-mobilnostna infrastruktura

POLN UGODNOSTI

Vaša odločitev za nakup elektrificiranega vozila ŠKODA pomeni tudi finančne in druge ugodnosti, zaradi katerih bo življenje vsak dan bolj udobno. Finančne ugodnosti vključujejo državne subvencije za nakup in najnižjo stopnjo davka na motorna vozila (0,5 %). Obetajo pa se še nekateri drugi ukrepi, ki naj bi pripomogli k lažji odločitvi za električno gnan avtomobil.

ŠKODA OCTAVIA iV e-mobilnostna infrastruktura

BREZSKRBNO PARKIRANJE

V nekaterih mestih so za elektrificirana vozila na voljo brezplačna parkirna mesta, država pa pripravlja tudi druge ugodnosti, kot je na primer posebna registracija, s čimer bo nadzor lažji, električna vozila pa bi lahko vozila tudi na rumeno označenih voznih pasovih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran