Modeli
Meni

ŠKODA OCTAVIA iV Prilagodljiv prtljažnik

ELEKTRIČNO VODENA PRTLJAŽNA VRATA

Z opcijskimi električno vodenimi vrati prtljažnika se le-ta lahko odpre in zapre s pritiskom na gumb ali s pomočjo gumba na ključu. Odprete ga lahko tudi prek t.i. virtualnega pedala, tako da nogo približate senzorju pod zadnjim odbijačem, zaradi česar se bo prtljažnik samodejno odprl

ŠKODA OCTAVIA iV Prilagodljiv prtljažnik

PRTLJAŽNE MREŽE

Prtljažne mreže so oblikovane tako, da zavarujejo predmete, ki jih prevažate, in preprečijo, da bi med vožnjo drseli po prtljažniku. Elastični material je prestal vse teste in je oblikovan tako, da zadrži predmete, težke do 1,5 kg. Mreže pripnete na kljukice v prtljažnem prostoru.

ŠKODA OCTAVIA iV Prilagodljiv prtljažnik

PRITRDILNI ELEMENTI ZA VAREN PREVOZ TOVORA

Predmete je mogoče pritrditi v prtljažniku tudi s pomočjo elementov za pritrditev. Škatle in vrečke je potrebno le potisniti med pritrdilne elemente in že ne bodo več drsele naokoli. Pritrdilne elemente lahko odložite in shranite v prtljažniku.

ŠKODA OCTAVIA iV Prilagodljiv prtljažnik

ELEKTRIČNA IZVLEČNA KLJUKA

Opcijska električno izvlečna vlečna kljuka je izredno praktičen element. Kljuko z vgrajeno vtičnico je mogoče enostavno sprostiti s pomočjo stikala na strani prtljažnika in postaviti v položaj.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran