Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Asistenčni sistemi

AKTIVNI TEMPOMAT (ACC - ADAPTIVE CRUISE CONTROL)

Sistem ACC vzdržuje varno razdaljo do spredaj vozečega avtomobila pri določeni hitrosti, z nadzorom motorja in zavor, če mora pospeševati ali zavirati. Sistem kombinira klasični tempomat z radarskim nadzorom razdalje in je aktiven do 160 ali celo 210 km/h.

Asistenčni sistemi

SAMODEJNI VKLOP LUČI (AUTO LIGHT ASSIST)

Ta sistem samodejno vklopi ali zasenčni svetlobni snop dolgih žarometov glede na trenutno prometno situacijo. Vire svetlobe zaznava s kamero, ki je nameščena ob vznožju vzvratnega ogledala.

Asistenčni sistemi

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV

Ta voznikov pomočnik prepoznava in prikazuje prometne znake na Maxi DOT zaslonu ali na osrednjem zaslonu. Preverja slike znakov, ki označujejo hitrostne omejitve in prepovedi prehitevanja, vključno s tistimi za dodatne informacije, hkrati prikaže tudi konec omejitve.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran