Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Premišljene podrobnosti

STRGALO ZA LED

OCTAVIA RS 245 je opremljena s strgalom za led, ki je premišljeno spravljeno v pokrovu rezervoarja za gorivo, tako da je v mrzlih jutrih vselej pri roki.

Premišljene podrobnosti

JUMBO BOX

Gre za praktičen odlagalni prostor, ki je nameščen med oba prednja sedeža in pod naslon za komolec, tako da ga zlahka dosežeta voznik in sopotnik.

Premišljene podrobnosti

ODSEVNI BREZROKAVNIK

Varnostni jopič je shranjen pod vozniškim sedežem v posebnem nosilcu in tako enostavno dosegljiv. Vi ga morate samo še nadeti. 

Premišljene podrobnosti

KOŠ ZA SMETI

Koš za smeti boste znali ceniti, sploh če imate otroke, ki so seveda mojstri kopičenja smeti. Olupki, ogrizki, ovojni papirčki, prtički … Kam z vsem tem? Ponujamo vam zelo uporabno Simply Clever rešitev: košek za smeti se pripne na notranjo stran odlagalne poličke v vratih in ga je mogoče tudi povsem enostavno sneti, ko je treba koš izprazniti.  

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran