Modeli

Prtljažnik

PAKET ZADRŽEVALNIH MREŽ

Zahvaljujoč spretno zamišljeni kombinaciji zadrževalnih mrež, kljuk in odlagališč v prtljažniku ni nobene potrebe po sklepanju kompromisov med agilnostjo in praktičnostjo. Sistem mrež s kljukami preprečuje manjšim kosom prtljage nenadzorovano gibanje po prtljažniku med vožnjo. Čvrstim kljukam ob bokih boste hvaležni tudi pri nakupovanju ali ko boste morali prevažati svojo športno opremo.

Prtljažnik

CARGO ELEMENTI

Z zapenjali lahko varno pritrdite kartone, škatle in nakupovalne vrečke, da ne bodo več drseli po prtljažniku. Ko jih ne potrebujete, jih lahko odstranite in shranite ob straneh prtljažnika. Za varen prevoz jih enostavno ponovno namestite med posamezne predmete.

Prtljažnik

ODSTRANLJIVA VLEČNA NAPRAVA

Les, vreče s peskom ali cementom, zemlja za vrt … Naložite vse to na prikolico! ŠKODA OCTAVIA RS 245 je z odstranljivo vlečno napravo še bolj uporabna, kadar je to potrebno. Odstranljiva vlečna naprava z odklopljivo glavo tako ne kvari podobe avtomobila.

Prtljažnik

KLJUKI V PRTLJAŽNIKU

K prilagodljivosti in uporabnosti prtljažnika modela OCTAVIA RS 245 pripomoreta tudi močni kljuki na straneh, ki sta namenjeni obešanju elementov ali prtljage, ki bi bila sicer nestabilna ali se ne prilega dnu prtljažnika. Izkažeta se na primer, ko boste v prtljažnik naložili nakupljene predmete ali športno opremo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran