Modeli

Športne podrobnosti zunanjosti

MASKA, KI JO RAZSVETLJUJEJO LED SVETILA

Polni LED žarometi, LED dnevne luči in posebne RS meglenke so del posebnega videza modela OCTAVIA RS. Prednji del s širokim hladilnikom v črni barvi z visokim sijajem in prav tako širokim satovjem odprtin za dovod zraka v spremenjen odbijač omogočajo temu modelu "mišičasto" in dinamično pojavnost.

Športne podrobnosti zunanjosti

ŠPORTNI ZADEK

Zadnji del avtomobila določa športno osebnost modela OCTAVIA RS. Izrazit črn difuzor in dve široki, trapezoidni kromirani izpušni odprtini prevladujejo na zadku. Še ena zanimiva podrobnost je odbojni trak, zaradi katerega je mogoče avtomobil takoj prepoznati v temi.

Športne podrobnosti zunanjosti

SPOJLER NA ZADNJIH VRATIH

Usmernik zraka ali spojler na zadnjih vratih je še eden od tipičnih športnih elementov. 

Športne podrobnosti zunanjosti

PAKET KROM

Če se vam zdijo standardni črni dodatki preveč običajni, lahko modelu OCTAVIA RS dodate nekaj blišča. Opcijski paket Krom vključuje kromiran okvir maske hladilnika in okrasne letve okoli stranskih stekel, stranski ogledali v barvi karoserije ter 18-palčna aluminijasta platišča Gemini.

Športne podrobnosti zunanjosti

PAKET CHALLENGE PLUS

Paket Challenge Plus bo spremenil model OCTAVIA RS v brezhiben športni avtomobil, ki ga je užitek voziti tako na dirkalni stezi kot na cestah izven hitrostnih omejitev, ki veljajo v mestih. Oznaka RS, dinamičen nadzor podvozja, športni vozni režim z generatorjem zvoka, oblazinjenje iz alkantare, štoparica in številni drugi elementi so vaša vstopnica v klub hitrih avtomobilov.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran