Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Športne podrobnosti notranjosti

AKTIVNI INFORMACIJSKI ZASLON

Aktivni informacijski zaslon s poljubnimi programskimi nastavitvami vam ponuja odličen pregled. Na zaslonu je mogoče izbirati med petimi različnimi razporeditvami. Na oblikovno dovršenem 10,25-palčnem digitalnem zaslonu se prikazujejo različne informacije, na primer o navigacijskem sistemu, medijskem predvajalniku in telefonu.

Športne podrobnosti notranjosti

V ČRNO ODETA NOTRANJOST

Notranjost modela OCTAVIA RS je v glavnem odeta v črnino, od stropne obloge do postora za noge.

Športne podrobnosti notranjosti

ŠPORTNI VOLAN

Trikraki športnii večfunkcijski volanski obroč v perforiranem usnju je del serijske opreme. Obvolanske ročke so serijske vgrajene, s pomočjo katerih je mogoče ročno nadzirati menjalnik DSG.

Športne podrobnosti notranjosti

USNJENI PAKET IN RS OPREMA

Poleg volana so v usnje oblečeni še vrh prestavne ročice in vrh ročne zavore. 

Športne podrobnosti notranjosti

PLOŠČICE NA PRAGOVIH Z OZNAKO RS

Reliefni logotip RS na nerjavni plošči na pragovih vrat je del posebnosti modela RS.

Športne podrobnosti notranjosti

PEDALKE V NERJAVNEM JEKLU

Za prepoznavno športen videz notranjosti so ključna tudi pedala v nerjavnem jeklu. Takšna pedala naredijo to področje bolj privlačno na pogled, njihov videz pa se ujema z ostalimi kromiranimi elementi. Opremljena so tudi z gumenimi vložki, da noga nikoli ne zdrsne z njih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran