Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA RS

4x4 POGON

Štirikolesni pogon z elektrohidravlično sklopko reagira na vsak, še tako majhen zdrs koles v milisekundah. V normalnih razmerah se avtomobil obnaša, kot bi imel le prednji pogon.

ŠKODA OCTAVIA RS

MOTOR

Visoka nazivna moč in nizka poraba so glavne prednosti dveh motorjev, ki sta na voljo za OCTAVIO RS. Model z motorjem 2.0 TSI, ki zmore 245 KM, doseže 250 km/h. Tisti, ki se bodo odločili za model z 2.0 TDI motorjem, ki razvije 184 KM, pa bodo uživali do hitrosti 228 km/h.

ŠKODA OCTAVIA RS

DINAMIČNI NADZOR BLAŽILCEV (DCC - DYNAMIC CHASIS CONTROL) Z VOZNIMI PROGRAMI (MODE SELECT)

Svoje vozilo OCTAVIA RS lahko za še več užitka v vožnji opremite s sistemom DCC, ki vključuje tudi izbor voznih programov. DCC omogoča vozniku da si prilagodi vodljivost vozila osebnim željam. Izbira lahko med načini Normal, Sport ali Comfort.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran