Modeli
Meni

Škoda Octavia RS Povezljivost

Infotainment sistem Columbus

Najboljša izbira infotainment sistema je sistem Columbus s prosto stoječim 10-palčnim zaslonom, ki ga lahko nadzorujete z dotikom, kretnjo ali z glasom. Opremljen je s 3D navigacijo, s povezavo za vaš telefon preko vmesnika SmartLink, tu so še storitve Škoda Connect, možnost predvajanja radijskih postaj s spleta in storitve pretakanja vsebin. Z drsnikom na dotik lahko približate zemljevid ali nadzorujete glasnost.

Škoda Octavia RS Povezljivost

Škoda Connect

Nova generacija spletnih storitev Škoda Connect ponuja spletne navigacijske in informativne storitve, možnost upravljanja izbranih funkcij vozila na daljavo, prek aplikacije na pametnem telefonu, in komunikacijo z izbranim servisnim centrom Škoda na daljavo. 

Škoda Octavia RS Povezljivost

Oddaljeni dostop: vklop zračenja na daljavo

Oddaljeni dostop, ena od funkcij sistema Škoda Connect, omogoča popolnoma nov način nadzora nad avtomobilom prek povezave s pametnim telefonom. Oddaljen nadzor nad zračenjem vam omogoča, da vklopite prezračevanje že pred odhodom. To bo v vročih poletnih dneh prišlo še kako prav.

Škoda Octavia RS Povezljivost

Nakup funkcij preko spleta

Nova Octavia je prva Škoda, ki omogoča spletni nakup funkcij, ki jih je bilo treba včasih naročiti že pred izdelavo avtomobila. Infotainment sistem namreč odlikuje funkcija Trgovina, kjer lahko preprosto nadgradite svoj avtomobil, na primer z dodatnimi funkcijami osvetlitve in barvami ambientalne svetlobe, z novimi sistemi za pomoč vozniku in funkcijami za zabavo. Poleg tega lahko dopolnite svoj podatkovni paket, razširite nabor spletnih storitev  Škoda Connect in nalagate nove aplikacije.

Škoda Octavia RS Povezljivost

Naravni glasovni nadzor

Z digitalno asistentko Lauro se bo vaš avto odzval na vsako vašo besedo in izpolnil vaše želje. Kratki, vnaprej določeni ukazi so preteklost. Zdaj lahko svoje vozilo nadzirate s pomočjo asistentke, ki razume govor. Laura vam bo pomagala upravljati navigacijo, medije, funkcije infotainment sistema, klimo in besedilna sporočila, hkrati pa vam s tem omogočila, da se boste laže osredotočili na vožnjo. Laura razume 15 jezikov; slovenščine žal še ni med njimi.

Škoda Octavia RS Povezljivost

Do 5 USB-C vtičnic

Octavia RS je opremljena z dvema sodobnima vtičnicama USB-C za prenos podatkov in napajanje. Po želji se lahko dodajo še tri vtičnice USB-C - ena ob vzvratnem ogledalu, da napaja denimo vašo kamero na vetrobranskem steklu, in dve za potnike na zadnjih sedežih, da lahko napajajo svoje naprave.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran