Modeli
Meni

Škoda Octavia RS Enostavno parkiranje

Sistem 360-stopinjskega pogleda (Area View)

Želite natančno vedeti, kaj se dogaja okoli avtomobila? Na osrednjem zaslonu infotainment sistema prikazuje Area View več različnih pogledov, zajetih s širokokotnimi objektivi štirih kamer, nameščenimi spredaj in zadaj ter na pokrovih vzvratnih ogledal. Sistem te posnetke združi v 360-stopinjski panoramski pogled na vozilo in tako olajša parkiranje ali manevriranje v ozkih ulicah.

Škoda Octavia RS Enostavno parkiranje

Parkirna asistenca (Park Assist)

Parkirna asistenca samodejno izbere ustrezno parkirno mesto med vzdolžno ali prečno parkiranimi vozili. Samodejno izvaja optimalne premike volana ter tako parkira znotraj oznak. Vaša vloga? Vi morate le pritisniti na plin in zavirati.

Škoda Octavia RS Enostavno parkiranje

Manevrirna asistenca (Manoeuvre Assist)

Ta sistem s pomočjo senzorjev asistenčnega sistema za parkiranje ponuja zaščito pred ovirami znotraj vozne razdalje avtomobila (pri hitrosti do 10 km/h). Če zazna oviro, sistem na podlagi razdalje do ovire in hitrosti avtomobila sproži zaviranje v sili. 

Škoda Octavia RS Enostavno parkiranje

Vzvratna kamera

Vzvratna kamera vam omogoča udobje in orientacijo med parkiranjem, saj uporablja lečo, ki je nameščena na vratih prtljažnika. Pogled za avtomobilom prikazuje na zaslonu infotainment sistema. Na podlagi širine vozila pa prikazuje tudi dinamične vodilne črte za lažjo orientacijo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran