Modeli
Meni

Škoda Octavia RS iV

Do 60 kilometrov brez emisij

Ključna prednost modela Octavia RS iV je kombinacija motorja z notranjim zgorevanjem za doljše poti in električnega motorja za vožnjo brez emisij. Litij-ionska baterija v dnu pred zadnjo osjo omogoča električni doseg do 60 kilometrov (v ciklu WLTP). To je več kot dovolj za vsakodnevne poti po mestu. Ko želite aktivirati izključno električni pogon, preprosto izberite E-način vožnje.

Škoda Octavia RS iV

Izberite potrebno stanje baterije

Octavia RS iV je pripravljena na vsakdanje situacije, v katerih boste lahko njen priključno hibridni pogon kar najbolje izkoristili. Če želite po mestu voziti popolnoma brezemisijsko, si prej napolnite baterijo: preprosto določite željeno stopnjo napolnjenosti in tako baterijo polnite kar med vožnjo, zahvaljujoč motorju z notranjim zgorevanjem in regenerativnemu zaviranju.

Škoda Octavia RS iV

Polnjenje

Izraz "priključni hibrid" pove, da je mogoče baterijo modela Octavia RS iV s pomočjo polnilnega kabla napolniti iz električnega omrežja - bodisi doma, običajno čez noč, bodisi iz običajne šuko vtičnice, bodisi prek zmogljive hišne polnilnice, ki omogoča hitrejše polnjenje.

Na običajni vtičnici lahko prazno baterijo popolnoma napolnite v petih urah, v treh urah in pol pa s pomočjo 3,6 kW hišne polnilnice. Baterijo pa lahko napolnite tudi na polnilnici denimo v službi, na parkirišču ali v nakupovalnem centru.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran