Modeli
Meni

OCTAVIA

SCOUT

Doživite svobodo
Path
Path

Pregled modelov

OCTAVIA

OCTAVIA

OCTAVIA COMBI

OCTAVIA COMBI

OCTAVIA iV

OCTAVIA iV

OCTAVIA COMBI iV

OCTAVIA COMBI iV

OCTAVIA RS

OCTAVIA RS

OCTAVIA COMBI RS

OCTAVIA COMBI RS

OCTAVIA SCOUT

OCTAVIA SPORTLINE

OCTAVIA SPORTLINE

OCTAVIA COMBI SPORTLINE

OCTAVIA COMBI SPORTLINE

FINANCIRANJE

Pri nakupu vozil znamke ŠKODA lahko izkoristite ŠKODA BON 3%, ki vam prinaša bonus v višini 3 % od prodajne vrednosti vozila! Pogoj za to je sklenjena pogodba o financiranju in permanentnem kasko zavarovanju preko Porsche Finance Group Slovenia. Na povezavah spodaj lahko dobite več informacij o financiranju ter s pomočjo informativnega izračuna preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo. 

OCTAVIA SCOUT VAS BO V ZGOLJ ENI MINUTI PREPRIČALA, DA JE IDEALEN AVTO ZA VSE, KI VAM JE BLIZU AKTIVNI ŽIVLJENJSKI SLOG.

SODOBNI POGONSKI SKLOPI

Tehnološko napredni dizelski in bencinski motorji, blag hibridni pogon, ročni in samodejni menjalnik in možnost štirikolesnega pogona: karkoli potrebujete, to OCTAVIA SCOUT ima.

VIDEZ ŠTEJE

SCOUT različica modela OCTAVIA je dopolnjena s karoserijskimi elementi, ki eleganci tega avtomobila dodajo kanček robustnosti. Takoj izdajo njegovo vsestranskost, ki vas kar vabi v iskanje nove pustolovščine.

POSKRBELA BO ZA VAS

Prostorna in dobro opremljena notranjost modela ŠKODA OCTAVIA SCOUT s številnimi možnostmi povezljivosti bo poskrbela za vaše udobje na vseh poteh, in to tako med vožnjami v službo kot med vikend izleti v gore.

Katalogi ŠKODA Octavia

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA OCTAVIA in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

ŠKODA OCTAVIA je na neodvisnem preizkusnem trčenju Euro NCAP dosegla najvišjo oceno 5 zvezdic.  

SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo  ali  Beri Simply Clever vsebine na naši spletni strani