Modeli
Meni

ŠKODA OCTAVIA SCOUT Pametna tehnologija

USB-C OB VZVRATNEM OGLEDALU

Če za spremljanje prometa uporabljate kamero, boste cenili dodatni priključek USB-C ob vzvratnem ogledalu. To pomeni, da bo vir napajanja tik ob kameri, s tem pa se boste izognili kablom.

ŠKODA OCTAVIA SCOUT Pametna tehnologija

AKTIVNI INFORMACIJSKI ZASLON

Najnovejša generacija digitalnega, individualno prilagodljivega »virtualnega kokpita« ima 10,25-palčni zaslon. Vozniki lahko izbirajo med štirimi načini prikaza - osnovnim (Basic), klasičnim (Classic), navigacijo (Navigation) in asistenčnimi sistemi (Assist Systems) - in prikazano vsebino prilagodijo z  gumbi na multifunkcijskem volanu. V načinu prikaza asistenčnih sistemov (Assist Systems) so aktivirani asistenčni sistemi prikazani v treh dimenzijah tako na aktivnem informacijskem zaslonu kot na zaslonu infotainment sistema.

ŠKODA OCTAVIA SCOUT Pametna tehnologija

PHONE BOX Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM

Phone Box je predal na sredinski konzoli, namenjen odlaganju telefonov, ki omogoča mobilne klice tudi, kadar je signal šibek. Phone Box lahko s pomočji Qi standarda brezžično polni tudi pametni telefon, ki pa ne sme biti večji od 160 x 80 mm.

ŠKODA OCTAVIA SCOUT Pametna tehnologija

230 V VTIČNICA IN 2 USB-C PRIKLJUČKA ZADAJ

Nič več prepirov zaradi napajalnih priključkov za mobilnike in druge naprave. OCTAVIA SCOUT jih ima v izobilju. Dva USB-C priključka in 230-voltna vtičnica so na voljo potnikom na zadnjih sedežih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran