Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA

PRILAGOODLJIVI TEMPOMAT

Prilagodljivi tempomat (ACC) ohranja varno razdaljo pred spredaj vozečim vozilom pri izbrani hittrosti. Deluje s pomočjo nadzora motorja in aktiviranja zavor za samodejno pospeševanje in upočasnjevanje. Sistem združuje tempomat ter radarski nadzornik hitrosti in je aktiven do 160 ali 210 km/h.

ŠKODA OCTAVIA

SAMODEJNA VKLJUČITEV LUČI

Sistem samodejno vklaplja in izklaplja žaromete glede na trenutne prometne razmere. Svetlobne vire zaznava s pomočjo kamere, vgrajene v ohišje vzvratnega ogledala.

ŠKODA OCTAVIA

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV

Ta asistenčni sistem prepoznava in prikazuje zaznane prometne znake na zaslonu Maxi DOT ali na informacijskem zaslonu na aktivnem informacijskem zaslonu. Preverja znake za hitrostne omejitve in prepoved prehitevanja, vključno z ustreznimi dodatnimi informacijami, ter znake za konec omejitev.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran