Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA

BREZČASEN SLOG

Prejšnje generacije modela OCTAVIA so slovele po elegantni in brezčasni obliki, ki je z leti postala zrelejša. Nova OCTAVIA pri tem ni izjema, vendar je njena oblika še bolj odločna, zato prepričljivo izstopa iz množice. Tako ni mogoče, da bi model ŠKODA OCTAVIA zamenjali s kakšnim drugim avtomobilom.

ŠKODA OCTAVIA

SIJE KOT ZVEZDA

OCTAVIA je lahko opcijsko opremljena s sprednjimi in zadnjimi LED lučmi. Ta sodobna tehnologija ima vrsto prednosti, med drugim zagotavlja boljšo osvetlitev, varčuje z energijo, ima daljšo življenjsko dobo in je manj moteča za oči. Vznemirljiva in dinamična pojavnost pa je smetana na torti.

ŠKODA OCTAVIA

AMBIENTALNA OSVETLITEV

Ambientalna osvetlitev daje notranjosti popolnoma novo razsežnost. Ozki svetlobni trakovi z LED svetili na notranji strani vrat ustvarjajo posebno artmosfero, izberete pa lahko enega od desetih barvnih svetlobnih odtenkov. Osvetlitev enostavno uravnavate preko infotainment sistema, s katerim lahko uravnavate barve in stopnjo osvetlitve, ki vam ustreza.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran