Modeli
Meni

Škoda Octavia Prostornost

Še prostornejša notranjost

Popolnoma nova Octavia je prostorna brez primere. Udobno se namestite za volan in uživajte v še večjem prostoru za glavo, ramena in komolce. Na zadnjih sedežih je na voljo toliko prostora, da lahko mirno prekrižate noge. Razkošno odmerjen prostor za noge so inženirji v novi generaciji modela Octavia namreč še dodatno povečali.

Škoda Octavia Prostornost

Praktična odlagališča na dosegu roke

Popolnoma na novo oblikovana notranjost modela Octavia je polna praktičnih prostorov za shranjevanje, vključno z 1,5-litrskimi držali za pijačo v vratih, velikim prostorom Jumbo Box pod naslonom za roke in z žepi na naslonih sprednjih sedežev. Tako bodo vse tiste majhne potrebščine, ki jih potrebujete s seboj na poti, lepo pospravljene, vendar vedno pri roki.

Škoda Octavia Prostornost

Bo dovolj prostora za vse?

Od zdaj naprej bo! Prtljažni prostor smo povečali za kar 30 litrov. S svojimi 600 litri prostornine tako prtljažnik v modelu Octavia pomete z vso konkurenco. Če podrete zadnje sedeže, pa dobite kar 1.555 litrov prtljažnega prostora. Ob nakladanju v prtljažnik boste hvaležni za njegovo daljšo talno površino in številne rešitve Simply Clever, ki vam pomagajo, da v svoj avtomobil spravite vso prtljago, kljub temu ohranite red in preprečite, da bi se posamezni kosi premikali sem in tja: tu so štiri kljukice, ena vodoravna in dve navpični mreži, dvojno dno in pritrdilni velcro elementi.

 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran