Modeli
Meni

Izbrati dober avto z dobro opremo ni težko!

Nasprotno: Škoda Fabia Combi Easy je dokaz, da gre brez težav! Ta akcijski model lahko namreč kupite za kar 3% ugodneje, če pri nakupu izkoristite tudi Škoda BON.  

Več o financiranju modela Škoda Fabia Combi EASY najdete na povezavi spodaj.

Škoda Fabia Combi EASY se lahko POHVALI z bogatim naborom opreme, tovarniško garancijo in asistenco Porsche Slovenija - Škoda, ki velja 24/7 po vsej EU. Do nje ste upravičeni kot imetnik brezplačne lojalnostne kartice, ki ponuja še številne druge ugodnosti. Podaljšano jamstvo je doplačljivo. Ključne poudarke iz nabora opreme modela Fabia Combi EASY, ki je na voljo z bencinskim motorjem (1.0 in 1.0 TSI), najdete v galeriji spodaj. Naj vas prepriča!

Vse v barvi vozila

Da vam bo lepo: Škoda Fabia Combi EASY osvaja z ohišjima zunanjih ogledal, vratnimi kljukami in odbijačema v barvi vozila. Zunanji ogledali sta električno nastavljivi in ogrevani. Električno pomični sta tudi stekli spredaj. 

ZMOGLJiVI IN VARČNI MOTORJI

Za pogon modela Fabia Easy skrbi bencinski motor 1.0 nove generacije, ki združuje užitek v vožnji in prijaznost do okolja. Pogonski agregat razvije moč 44 kW (60 KM).

MAJHNE STVARI Z VELIKIM UČINKOM

Kamorkoli pogledate, povsod so prostori za odlaganje, vključno z domiselnimi policami in nosilci. Mrežna žepa na straneh sprednjih sedežev sta kot nalašč za hrambo manjših predmetov. Tu so še držalo za listke na spodnjem levem robu vetrobranskega stekla ter držalo za 1,5-litrske plastenke v sprednjih vratih in za 0,5-litrske v zadnjih vratih.

Avtoradio Blues

Za vašo zabavo in povezanost: avtoradio Blues s priključki USB in AUX-in, vhodom za SD kartico ter 4 zvočniki. 

V pravi klimi

Da vam med vožnjo ne bo ne vroče ne prehladno, skrbi klimatska naprava. 

Varnost na prvem mestu

Škoda Fabia Easy ima za varnost voznika in potnikov nekaj močnih adutov: 3-točkovne varnostne pasove na vseh sedežih (spredaj z električnima zategovalnikoma), 6 varnostnih blazin - 2 čelni, 2 bočni in 2 stranski varnostni zavesi), izklop sovoznikove zračne blazine, pritrdišča za namestitev dveh otroških sedežev Isofix zadaj, sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah, sistem za preprečitev točenja napačnega goriva, tu pa je tudi daljinsko centralno zaklepanje.  

Varna, a tudi varčna

Sistem START-STOP z regeneracijo zavorne energije? Ima! Centralno zaklepanje z daljinskim upravljanjem? Seveda! Sistemi ESC vključno z ABS, MSR, ASR, EDS in HBA? Tudi!

Platišča za celostni videz

Fabia Easy je opremljena s 14-colskimi jeklenimi platišči s Flair pokrovi in pnevmatikami 175/70 R14.

Dimenzije: Škoda Fabia Combi EASY

Podrobnosti

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalog Škoda Fabia Combi

Vse podrobne informacije o modelu Škoda Fabia Combi najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj. 

SESTAVITE JO PO SVOJE

Vam oprema EASY ni dovolj?
Sestavite si vozilo po svoji meri!

BREZKOMPROMISNA VARNOST

Škoda Fabia je prejela vseh 5 zvezdic na preizkusnih trčenjih Euro NCAP.

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 4,7−4,5 l/100 km in 108−103 g/km, emisijska stopnja: EURO 6, specifična emisija dušikovih oksidov (NOx): 0,00273−0,00147 g/km, trdi delci: 0,00011 g/km, število delcev: 0,1 x 1011. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.