Modeli
Meni

Izbrati dober avto z dobro opremo ni težko!

Nasprotno: Škoda Scala EASY je dokaz, da gre brez težav! Ta akcijski model lahko namreč kupite kar 3% ugodneje, če pri nakupu izkoristite tudi Škoda BON.

Škoda Scala EASY se lahko pohvali z bogatim naborom opreme, tovarniško garancijo in asistenco Porsche Slovenija - Škoda, ki velja 24/7 po vsej EU. Do nje ste upravičeni kot imetnik brezplačne lojalnostne kartice, ki ponuja še številne druge ugodnosti. Podaljšano jamstvo je doplačljivo. Ključne poudarke iz nabora opreme modela Scala EASY, ki je na voljo z bencinskima motorjema (1.0 TSI), najdete v galeriji spodaj. Naj vas prepriča!

Vse v barvi vozila

Da vam bo lepo: Škoda Scala EASY osvaja z osnovnimi LED žarometi in osnovnimi LED zadnjimi lučmi. Zunanji ogledali, kljuke vrat in odbijača so v barvi vozila, obroba maske hladilnika pa je kromirana. Prav tako so kromirane notranje kljuke vrat. Zunanji ogledali sta električno nastavljivi in ogrevani. Električno pomični sta tudi stekli spredaj. Trikraki volanski obroč je nastavljiv po višini in globini. Po višini nastavljiva sta tudi prednja sedeža ter vzglavniki na vseh sedežih. Scala EASY ima tudi daljinsko centralno zaklepanje ter sisteme ESC vključno z ABS, EBD, MSR, ASR, MKB, RBS, CBC in HBA? Tudi! 

ZMOGLJiVI IN VARČNI MOTORJI

Za pogon modela Scala EASY skrbi nova generacija bencinskih motorjev (EU6), ki združujejo užitek v vožnji in prijaznost do okolja. Pogonska agregata 1.0 TSI razvijeta moč od 70 do 85 kW.

MAJHNE STVARI Z VELIKIM UČINKOM

Kamorkoli pogledate, povsod so prostori za odlaganje. Med stvari, ki vam olajšajo vožnjo in bivanje v vozilu, pa so še držalo za 1,5-litrske steklenice v vratih spredaj in držalo za 0,5-litrske steklenice v vratih zadaj, držalo za odsevni varnostni jopič, stgalo za led na pokrovu za gorivo in držalo za parkirni listek.

Avtoradio Swing

Za vašo zabavo in povezanost: avtoradio Swing s 6,5-palčnim barvnim zaslonom, občutljivim na dotik, AM/FM sprejemnikom, MP3 predvajalnikom, dvema USB-C priključkoma ter 4 zvočniki.  Tu je tudi potovalni računalnik Maxi Dot ter enoletna uporaba paketa Care Connect. 

 

Varnost na prvem mestu

Škoda Scala EASY ima za varnost nekaj močnih adutov: 3-točkovne varnostne pasove na vseh sedežih, 6 varnostnih blazin - 2 čelni, 2 bočni in 2 stranski varnostni zavesi), možnost izklopa sovoznikove zračne blazine, sidrišča za namestitev dveh otroških sedežev Isofix zadaj, senzor za nadzor tlaka v pnevmatikah, sistem za preprečitev točenja napačnega goriva, tu pa je tudi samodejna prekinitev dovoda goriva v primeru trka. Izpostaviti velja še napredne asistenčne sisteme: funkcijo samodejnega zaviranja v sili Front Assist, pomoč pri ohranjanju smeri na voznem pasu Lane Assist, Easy Light Assist in sistem za samodejni klic v sili e-Call. 

Varna, a tudi varčna

Daljinsko centralno zaklepanje? Seveda! Sistemi ESC vključno z ABS, EBD, MSR, ASR, MKB, RBS, CBC in HBA? Tudi! 

 

Platišča za celostni videz

Scala EASY je opremljena s 16-colskimi jeklenimi platišči TECTON s pnevmatikami 6J X 16.

Dimenzije

Sprostite se. Scala je pripravljena na vse, kar je za vas pripravilo življenje.

Podrobnosti

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalog Škoda Scala

Vse podrobne informacije o modelu Škoda Scala najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj. 

SESTAVITE JO PO SVOJE

Vam oprema EASY ni dovolj?
Sestavite si vozilo po svoji meri!

BREZKOMPROMISNA VARNOST

Škoda Scala je prejela vseh 5 zvezdic na preizkusnih trčenjih Euro NCAP.

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 5,0−4,9 l/100 km in 114−111 g/km, emisijska stopnja: EURO 6, specifična emisija dušikovih oksidov (NOx): 0,0335−0,0293 g/km, trdi delci: 0,00067 - 0,00041 g/km, število delcev: 0,47−0,06 x 1011. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.