Modeli
Meni

Škoda Fabia Easy

Za 13.999 EUR

Financiranje

Akcijski model Škoda Fabia Easy lahko kupite za še dodatnih 3% ugodneje, če pri nakupu izkoristite tudi Škoda Bon 3%.

Oprema

Škoda Fabia Easy se lahko pohvali z bogatim naborom opreme, 2-letno tovarniško garancijo in asistenco Porsche Slovenija - Škoda, ki velja 24/7 po vsej EU. Do nje ste upravičeni kot imetnik brezplačne lojalnostne kartice, ki ponuja še številne druge ugodnosti. Podaljšano jamstvo je doplačljivo.* Ključne poudarke iz nabora opreme modela Fabia Easy, ki je na voljo z bencinskim motorjem 1.0, najdete v galeriji spodaj. 

*Doplačilo za 4-letno jamstvo za modela Easy znaša 280,6 € z že vključenim DDV-jem.

V barvi vozila

Škoda Fabia Easy z bencinskim motorjem 1.0 MPI 59 kW (80KM) je privlačne Energy modre barve in opremljena z električno nastavljivimi in ogrevanimi stranskimi ogledali v barvi vozila. Sprednji stekli sta električno pomični. 

Fabia Easy je opremljena tudi z omejevalnikom hitrosti, nadzorom tlaka v pnevmatikah in centralnim zaklepanjem z daljinskim upravljanjem. 

Vozniku so v pomoč pri parkiranju parkirni senzorji zadaj.

Notranjost z infozabavnim sistemom

Infozabavni sistem z 8-palčnim zaslonom vključuje Bluetooth prostoročno telefoniranje, DAB+ digitalni radijski sprejemnik in 3 leta brezplačnega oddaljenega dostopa do vozila.

Notranjost Essence vključuje oblazinjenje sedežev v črni in sivi barvi ter oblazinjenje vrat v črni barvi.

Fabia Easy je opremljena z 2-krakim multifunkcijskim volanom in klimatsko napravo.

Na sovoznikovem sedežu se nahajajo ISOFIX in Top-Tether pritrdišča. Zadnje naslonjalo sedežne klopi je poklopno in deljivo. 

Easy Light Assist

Paket Easy Light Assist vključuje avtomatski vklop in izklop dnevnih luči ter funkciji Comming/Leaving Home. Fabia Easy je opremljena tudi z meglenkami spredaj.

Varnostni in asistenčni sistemi

Fabia Easy je opremljena s sistemom Front Assist - funkcijo samodejnega zaviranja v sili, sistemom Lane Assist - pomočjo pri ohranjanju smeri na voznem pasu, dvema bočnima varnostnima blazinama in stranskima varnostnima zavesama. Ima tudi sistem za klic v sili e-Call in opozorilo za nepripet varnostni pas. 

Preizkusite Fabio na testni vožnji!

Izberite termin po lastni izbiri pri najbližjem prodajalcu vozil Škoda in preverite, ali je Fabia pravi model za vas. 

Katalog Škoda Fabia

Vse podrobne informacije o novem modelu Škoda Fabia najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj. 

Dimenzije

Sprostite se. Fabia se prilega tudi v najožje parkirne prostore, ne da bi zaradi tega ogrozila prostornost potniškega prostora ali prtljažnika.

Več

Sestavite jo po svoje

Vam oprema Easy ni dovolj?
Sestavite si vozilo po svoji meri!

Varnost brez kompromisov: najboljša v svojem razredu

Nova Fabia je prejela vseh pet zvezdic na zahtevnih preizkusih Euro NCAP in postala tudi najbolj varen avto leta 2021 v svojem razredu.

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 5,4 l/100 km in 123 g/km, emisijska stopnja: EURO 6, specifična emisija dušikovih oksidov (NOx): 0,0186 g/km, trdi delci: 0,0002 g/km, število delcev: 0,00875 x 1011. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.