Modeli
Meni

Izberite dober avto Izberite Škoda Kodiaq Sportline Plus

o

Izbrati dober avto z dobro opremo ni težko!

Nasprotno: Škoda Kodiaq Sportline Plus je enostavno dobra izbira, kjer za manj dobite več. 

Linija opreme Sportline Plus je nadgradnja linije opreme Sportline z brezplačnimi kovinskimi barvami, sistemom KESSY in navigacijskim sistemom Amundsen. 

Dirkaško modra kovinska

Magično črna biserna

Brilijantna srebrna kovinska

Grafitno siva kovinska

Mesečno bela kovinska

Del opreme Kodiaq Sportline Plus je KESSY, sistem za zagon motorja, odklepanje in zaklepanje vozila brez uporabe ključa.

Del opreme Kodiaq Sportline Plus je KESSY, sistem za zagon motorja, odklepanje in zaklepanje vozila brez uporabe ključa.

Del opreme Kodiaq Sportline Plus je navigacijski sistem Amundsen na 8-palčnem zaslonu infozabavnega sistema (resolucija 800 x 480) z integriranimi zemljevidi Evrope, web radiem, WLANom (hotspot) in SmartLink+ povezavo. Sistem SmartLink+ vključuje Apple CarPlay in Android Auto. Tako vam infotainment sistem v vašem avtomobilu omogoča varno uporabo med vožnjo. Po tem, ko je vzpostavljena povezava, lahko prek zaslona infotainment sistema upravljate s klici in sporočili, poslušate glasbo ali uporabljate navigacijo. Sistem SmartLink+ vam omogoča dostop do podatkov o vaši vožnji, porabi, dinamiki vožnje in servisih ter prek aplikacije MyŠkoda zbira podrobne podatke o vožnji.

Poleg elementov, ki so vključeni le v paket Sportline Plus, imajo modeli Kodiaq Sportline Plus tudi vse značilnosti opreme Sportline. Tako imajo dekorativne elemente v sijaj črni barvi (obrobe prezračevalnih rež na prednjem odbijaču in maski hladilnika, ohišji zunanjih ogledal). Črni so tudi difuzor na prednjem in zadnjem odbijaču ter strešni nosilci. Za odlično vidljivost skrbijo FUL LED matrični žarometi. V notranjosti vozila so med drugim športni trikraki multifunkcijski volan s srebrnimi šivi, aktivni informacijski zaslon, ogrevani sprednji sedeži in volan, dekorativni elementi Carbon in aluminijasta pedala. 

Modeli Kodiaq Sportline Plus imajo dekorativne elemente v sijaj črni barvi (obrobe prezračevalnih rež na prednjem odbijaču in maski hladilnika, ohišji zunanjih ogledal). Črni so tudi difuzor na prednjem in zadnjem odbijaču ter strešni nosilci.

Modeli Kodiaq Sportline Plus imajo 19-palčna platišča Triglav black.

Za odlično vidljivost modela Škoda Kodiaq Sportline Plus skrbijo FUL LED matrični žarometi.

Oprema Sportline Plus vključuje med drugim športni trikraki multifunkcijski volan s srebrnimi šivi, navigacijski sistem Amundsen, aktivni informacijski zaslon, ogrevana sprednja sedeža in volan, dekorativne elemente Carbon in aluminijasta pedala.

Modeli Kodiaq Sportline Plus imajo črno oblazinjene športne sedeže in vratne tapete Sportline v tkanini Suedia s srebrnimi šivi. Voznikov sedež je električno nastavljiv. Črn je tudi strop.

Štirikolesni pogon

Kodiaq Sportline Plus je v kombinaciji z bencinskim motorjem 2.0 TSI oziroma z dizelskim motorjem 2.0 TDI opremljen s pogonom 4 × 4. Pameten sistem štirikolesnega pogona deluje popolnoma samodejno. Krmilna enota ves čas izračunava optimalno porazdelitev navora na obe osi, da prepreči izgubo oprijema in nadzora nad vozilom.

Pod pokrovom

Kodiaq Sportline Plus je na voljo s tremi različnimi pogonskimi možnostmi: 

1. bencinski motor 1.5 TSI ACT DSG 110 kW (150 KM)

2. bencinski motor 2.0 TSI 4x4 DSG 140 kW (190 KM)

3. dizelski motor 2.0 TDI 4x4 DSG 147 kW (200 KM)

Samodejno

Kodiaq Sportline Plus je v vseh motornih različicah opremljen s 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom DSG. Iz običajnega gladkega prestavljanja lahko preklopite v način S (Sport), ki bo iz vašega štirikolesnega športnika iztisnil največ.

Financiranje

Vozilo Škoda Kodiaq Sportline Plus je lahko vaše s financiranjem 1%, ki vam omogoča nakup za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

Katalog Škoda Kodiaq

Cenik modela Škoda Kodiaq Sportline Plus in podrobne informacije o modelu Škoda Kodiaq najdete v ceniku in katalogu, ki si ju lahko prenesete s povezav spodaj. 

SESTAVITE GA PO SVOJE

Vas oprema Sportline Plus ne prepriča? So vaše potrebe in želje drugačne? 
Sestavite si vozilo Kodiaq po svoji meri!

BREZKOMPROMISNA VARNOST

Škoda Kodiaq je prejel vseh 5 zvezdic na preizkusnih trčenjih Euro NCAP.