Modeli
Meni

Izberite dober avto Izberite Škoda Superb Combi Sportline Plus

o

Izbrati dober avto z dobro opremo ni težko!

Nasprotno: Škoda Superb Combi Sportline Plus je enostavno dobra izbira, kjer za manj dobite več. 

Linija opreme Sportline Plus je nadgradnja linije opreme Sportline z brezplačnimi kovinskimi barvami in paketom Navi. Tega sestavljajo: notranje vzvratno ogledalo s samodejnim zasenčenjem z USB-C , sistem Side assist - sistem za nadzor mrtvega kota, sistem Lane assist - pomoč pri ohranjanju smeri na voznem pasu, sistem za prepoznavanje prometnih znakov ter navigacijski sistem Amundsen + WEB radio. 

Dirkaško modra kovinska

Magično črna biserna

Brilijantna srebrna kovinska

Grafitno siva kovinska

Mesečno bela kovinska

Del opreme Superb Combi Sportline Plus je navigacijski sistem Amundsen na 8-palčnem zaslonu infozabavnega sistema (resolucija 800 x 480) z integriranimi zemljevidi Evrope, web radiem, WLANom (hotspot) in SmartLink+ povezavo. Sistem SmartLink+ vključuje Apple CarPlay in Android Auto. Tako vam infotainment sistem v vašem avtomobilu omogoča varno uporabo med vožnjo. Po tem, ko je vzpostavljena povezava, lahko prek zaslona infotainment sistema upravljate s klici in sporočili, poslušate glasbo ali uporabljate navigacijo. Sistem SmartLink+ vam omogoča dostop do podatkov o vaši vožnji, porabi, dinamiki vožnje in servisih ter prek aplikacije MyŠkoda zbira podrobne podatke o vožnji.

Zahvaljujoč dvema radarskima senzorjema na zadnjem delu avtomobila sistem Side Assist zazna vozila, ki se približujejo od zadaj ali so v mrtvem kotu. O tem obvešča voznika s pomočjo LED-signala na notranji strani ohišja bočnih ogledal. Side Assist lahko zazna vozila na razdalji do 70 m in tako učinkovito opozori na nevarne situacije na avtocestah in dvosmernih voziščih.

Sistem Lane Assist obvešča in opozarja na nenamerno zapuščanje voznega pasu. Sistem je aktiven pri hitrostih nad 65 km/h,in sicer pod pogojem, da so na cesti prepoznavne oznake voznih pasov in da voznik pred prečkanjem takšne oznake ni vključil smernika.

Poleg elementov, ki so vključeni le v paket Sportline Plus, imajo modeli Superb Combi Sportline Plus tudi vse značilnosti opreme Sportline. Tako imajo 18-colska aluminijasta platišča Vela, ogrevani in poklopni zunanji ogledali s spominsko funkcijo, FUL LED matrične žaromete in FUL LED zadnje luči z dinamičnima smernikoma, Sun Set - dodatno zatemnjena stekla od B-stebrička naprej, aktivni tempomat ACC z avtomatskim uravnavanjem razdalje do hitrosti 210 km/h, črno Sportline notranjost, športni in ogrevan 3-kraki večfunkcijski volan (upravljanje radia, telefona in menjalnika (DSG)), ogrevana sprednja sedeža, električno nastavljiv voznikov sedež s spominsko funkcijo, Kessy - sistem za zagon motorja, odklepanje in zaklepanje vozila brez uporabe ključa ter sistem Side Assist - senzor za zaznavanje mrtvega kota z opozorilno lučko.

Modeli Superb Combi Sportline Plus imajo 18-colska aluminijasta platišča Vela, ogrevani in poklopni zunanji ogledali s spominsko funkcijo ter Sun Set, dodatno zatemnjena stekla od B-stebrička naprej.

Za odlično vidljivost modela Škoda Superb Combi Sportline Plus skrbijo FUL LED matrični žarometi in FUL LED zadnje luči z dinamičnima smernikoma.

Notranjost modela Škoda Superb Combi Sportline Plus se ponaša z dinamičnim videzom, ki ohranja maksimalno udobje. Prepoznavno športna notranjost ima črne elemente, med katerimi so 3-kraki multifunkcijski športni volan, preproge s sivosrebrnimi šivi in športni sedeži.

Notranjost modela Škoda Superb Combi Sportline se ponaša z dinamičnim videzom, ki ohranja maksimalno udobje. Prepoznavno športna notranjost ima črne elemente, med katerimi so 3-kraki multifunkcijski športni volan, preproge s sivosrebrnimi šivi in športni sedeži.

Pod pokrovom

Superb Combi Sportline Plus je na voljo z:

1. dizelskim motorjem 2.0 TDI DSG 110 kW (150 KM)

2. dizelskim motorjem 2.0 TDI DSG 147 kW (200 KM)

3. dizelskim motorjem 2.0 TDI 4x4 DSG 147 kW (200 KM)

Štirikolesni pogon

Superb Combi Sportline Plus je v kombinaciji z dizelskim motorjem 2.0 TDI opremljen s pogonom 4 × 4. Zahvaljujoč štirikolesnemu pogonu obvlada Superb Combi Sportline Plus vse vozne pogoje brez težav. Štirikolesni pogon z računalniško nadzorovano večploščno sklopko se v delčku sekunde odzove na vsako spremembo oprijema pod kolesi. To izboljšuje športne zmogljivosti in vodljivost modela Superb Combi Sportline Plus ter povečuje varnost.

Samodejno

Superb Combi Sportline Plus je v vseh motornih različicah opremljen s 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom DSG. 

Financiranje

Vozilo Škoda Superb Combi Sportline Plus je lahko vaše s financiranjem 1%, ki vam omogoča nakup za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

SESTAVITE GA PO SVOJE

Vas oprema Sportline Plus ne prepriča? So vaše potrebe in želje drugačne? 
Sestavite si vozilo Superb Combi po svoji meri!

Varnost brez kompromisov

Model Škoda Superb je na preizkusnem trčenju Euro NCAP dobil najvišjo oceno 5 zvezdic.