Modeli
Meni

Izberite dober avto Izberite Škoda Superb Combi Style Plus

o

Izbrati dober avto z dobro opremo ni težko!

Nasprotno: Škoda Superb Style Plus je enostavno dobra izbira, kjer za manj dobite več. 

Linija opreme Style Plus je nadgradnja linije opreme Style z brezplačnimi kovinskimi barvami in paketom Navi. Tega sestavljajo: notranje vzvratno ogledalo s samodejnim zasenčenjem z USB-C , sistem Side assist - sistem za nadzor mrtvega kota, sistem Lane assist - pomoč pri ohranjanju smeri na voznem pasu, sistem za prepoznavanje prometnih znakov ter navigacijski sistem Amundsen + WEB radio. 

Dirkaško modra kovinska

Lava modra kovinska

Magično črna biserna

Brilijantna srebrna kovinska

Grafitno siva kovinska

Mesečno bela kovinska

Del opreme Superb Combi Style Plus je navigacijski sistem Amundsen na 8-palčnem zaslonu infozabavnega sistema (resolucija 800 x 480) z integriranimi zemljevidi Evrope, web radiem, WLANom (hotspot) in SmartLink+ povezavo. Sistem SmartLink+ vključuje Apple CarPlay in Android Auto. Tako vam infotainment sistem v vašem avtomobilu omogoča varno uporabo med vožnjo. Po tem, ko je vzpostavljena povezava, lahko prek zaslona infotainment sistema upravljate s klici in sporočili, poslušate glasbo ali uporabljate navigacijo. Sistem SmartLink+ vam omogoča dostop do podatkov o vaši vožnji, porabi, dinamiki vožnje in servisih ter prek aplikacije MyŠkoda zbira podrobne podatke o vožnji.

Zahvaljujoč dvema radarskima senzorjema na zadnjem delu avtomobila sistem Side Assist zazna vozila, ki se približujejo od zadaj ali so v mrtvem kotu. O tem obvešča voznika s pomočjo LED-signala na notranji strani ohišja bočnih ogledal. Side Assist lahko zazna vozila na razdalji do 70 m in tako učinkovito opozori na nevarne situacije na avtocestah in dvosmernih voziščih.

Ta sistem obvešča in opozarja na nenamerno zapuščanje voznega pasu. Sistem je aktiven pri hitrostih nad 65 km/h,in sicer pod pogojem, da so na cesti prepoznavne oznake voznih pasov in da voznik pred prečkanjem takšne oznake ni vključil smernika.

Poleg elementov, ki so vključeni le v paket Style Plus, imajo modeli Superb Combi Style Plus tudi vse značilnosti opreme Style. Tako imajo aktivni tempomat ACC do hitrosti 210 km/h, avtomatsko 3-področno klimatsko napravo, dekorativne elemente Argenzo Zebrano s kromiranimi poudarki in ambientalno osvetlitvijo, električno nastavljiva prednja sedeža, sovoznikov sedež s stikalom za zadnje potnike, LED paket notranjosti in KESSY, sistem za zagon motorja, odklepanje in zaklepanje vozila brez uporabe ključa. Opremljen je s FUL LED matričnimi žarometi z napravo za čiščenje žarometov, s FULL LED zadnjimi lučmi z dinamičnima smernikoma, virtualnim pedalom za odpiranje prtljažnih vrat, vozniku pa za več varnosti pomaga sistem Side Assist s senzorjem za zaznavanje mrtvega kota z opozorilno lučko. Del opreme Style so tudi aluminijasta antracitna 17-colska platišča Drakon.

Superb Combi Style Plus je opremljen s FUL LED matričnimi žarometi z napravo za čiščenje žarometov, s FULL LED zadnjimi lučmi z dinamičnima smernikoma, virtualnim pedalom za odpiranje prtljažnih vrat, vozniku pa za več varnosti pomaga sistem Side Assist s senzorjem za zaznavanje mrtvega kota z opozorilno lučko. Del opreme Style so tudi aluminijasta antracitna 17-colska platišča Drakon.

Modeli Superb Combi Style Plus imajo vse značilnosti opreme Style. Tako imajo aktivni tempomat ACC do hitrosti 210 km/h, avtomatsko 3-področno klimatsko napravo, dekorativne elemente Argenzo Zebrano s kromiranimi poudarki in ambientalno osvetlitvijo, električno nastavljiva prednja sedeža, sovoznikov sedež s stikalom za zadnje potnike, LED paket notranjosti in KESSY, sistem za zagon motorja, odklepanje in zaklepanje vozila brez uporabe ključa.

Modeli Superb Combi Style Plus imajo vse značilnosti opreme Style. Tako imajo aktivni tempomat ACC do hitrosti 210 km/h, avtomatsko 3-področno klimatsko napravo, dekorativne elemente Argenzo Zebrano s kromiranimi poudarki in ambientalno osvetlitvijo, električno nastavljiva prednja sedeža, sovoznikov sedež s stikalom za zadnje potnike, LED paket notranjosti in KESSY, sistem za zagon motorja, odklepanje in zaklepanje vozila brez uporabe ključa.

Pod pokrovom

Superb Combi Style Plus je na voljo s tremi motornimi različicami:

1. dizelski motor 2.0 TDI DSG 110 kW (150 KM)
2. dizelski motor 2.0 TDI DSG 147 kW (200 KM)
3. dizelski motor 2.0 TDI 4x4 DSG 147 kW (200 KM)

Štirikolesni pogon

Superb Combi Style Plus je v kombinaciji z dizelskim motorjem 2.0 TDI opremljen s pogonom 4 × 4. Pameten sistem štirikolesnega pogona deluje popolnoma samodejno. Krmilna enota ves čas izračunava optimalno porazdelitev navora na obe osi, da prepreči izgubo oprijema in nadzora nad vozilom.

Samodejno

Superb Combi Style Plus je v vseh motornih različicah opremljen s 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom DSG. 

Financiranje

Vozilo Škoda Superb Combi Style Plus je lahko vaše s financiranjem 1%, ki vam omogoča nakup za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

SESTAVITE GA PO SVOJE

Vas oprema Style Plus ne prepriča? So vaše potrebe in želje drugačne? 
Sestavite si vozilo Superb Combi po svoji meri!

Varnost brez kompromisov

Model Škoda Superb je na preizkusnem trčenju Euro NCAP dobil najvišjo oceno 5 zvezdic.