Modeli
Meni

E-FINANCIRANJE Pri nakupu modela Enyaq 𝗶V ali Enyaq Coupé 𝗶V vam ob izteku financiranja ponujamo kar tri različne možnosti

o

V PRIHODNOST BREZ SKRBI!

E-financiranje je finančni leasing z ostankom vrednosti*, ki vam ponuja več manevrskega prostora ob koncu financiranja. 1.) Ostanek vrednosti lahko poplačate in tako takoj postanete lastnik vozila. 2.) Za preostanek vrednosti lahko sklenete novo pogodbo o financiranju (do 84 mesecev) in lastnik vozila postanete po odplačilu slednje.

*Ostanek vrednosti je odvisen od izbrane dobe trajanja ter predvidenega letnega števila prevoženih kilometrov. Daljša kot je doba financiranja in večje kot je predvideno letno število prevoženih kilometrov, nižji je ostanek vrednosti in obratno.

3.) Če ob sklenitvi pogodbe o financiranju podpišete ustrezen aneks k pogodbi, pa lahko vozilo ob koncu financiranja pod določenimi pogoji tudi "vrnete" oziroma "prodate" leasingodajalcu. Pomembno je vedeti, da vas podpis aneksa k ničemer ne zavezuje, zgolj ponuja vam dodatno možnost, o kateri se odločate ob samem izteku pogodbe o financiranju. V prihodnost tako resnično lahko zapeljete brez skrbi.

VEČ O E-FINANCIRANJU

Gre za finančni leasing s preostankom vrednosti z dobo financiranja od 36 do 60 mesecev.

V okviru akcije Škoda E-BON (SKEBON_2023) ste upravičeni do bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v višini 3.000 EUR z DDV.

Izbirate lahko med pologom v višini do 50 % maloprodajne cene z odštetim bonusom.

Obrestna mera je variabilna v višini 5,75 %.

Hkrati s financiranjem sklenete Hudobro/Škoda zavarovanje.

Kaj vam to zavarovanje prinaša?

Hudobro/Škoda zavarovanje (permanentno zavarovanje vozila (AK+AO)) zajema: 

  • permanentno Porsche kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, Podružnica v Sloveniji, ki je v veljavi skozi celotno obdobje trajanja financiranja s samodejnim letnim podaljševanjem,

  • permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti Zavarovalnice Sava d.d.,

  • 33% popusta na kasko premijo,

  • akcijsko obvezno zavarovanje za vsa kritja.

Dobro je vedeti

Izbirate lahko med najmanj 10.000 in največ 50.000 prevoženimi kilometri letno, odvisno od vaših potreb in navad.*

*V primeru, da se ob koncu financiranja odločite za vrnitev oziroma prodajo vozila leasingodajalcu in ste prevozili več od pogodbeno dogovorjenega števila kilometrov, se pred vračilom oziroma prodajo vozila opravi poračun preveč prevoženih kilometrov.

Ob nakupu električnega vozila lahko oddate vlogo za pridobitev subvencije Eko sklada v višini 4500 evrov.* 

*Višina subvencije na dan 1.7.2021. 

 

Konfigurirajte Enyaq iV ali Enyaq Coupé iV po svoji meri in zahtevajte informativno ponudbo trgovca

Ob sklenitvi financiranja za vozilo hkrati pridobite še brezplačno plačilno kartico Škoda Card oziroma Porsche Group Card. Prišla vam bo še kako prav, saj boste z njo plačevali e-polnitve na več kot 150 polnilnih postajah MOON Charge.