Modeli
Meni
Path 2@2x

E-FINANCIRANJE Pri nakupu modela ENYAQ 𝗶V vam ob izteku financiranja ponujamo kar tri različne možnosti

k

V PRIHODNOST BREZ SKRBI!

E-financiranje je finančni leasing z ostankom vrednosti*, ki vam ponuja več manevrskega prostora ob koncu financiranja. 1.) Ostanek vrednosti lahko poplačate in tako takoj postanete lastnik vozila. 2.) Za preostanek vrednosti lahko sklenete novo pogodbo o financiranju (do 84 mesecev) in lastnik vozila postanete po odplačilu slednje.

*Ostanek vrednosti je odvisen od izbrane dobe trajanja ter predvidenega letnega števila prevoženih kilometrov. Daljša kot je doba financiranja in večje kot je predvideno letno število prevoženih kilometrov, nižji je ostanek vrednosti in obratno.

3.) Če ob sklenitvi pogodbe o financiranju podpišete ustrezen aneks k pogodbi, pa lahko vozilo ob koncu financiranja pod določenimi pogoji tudi "vrnete" oziroma "prodate" leasingodajalcu. Pomembno je vedeti, da vas podpis aneksa k ničemer ne zavezuje, zgolj ponuja vam dodatno možnost, o kateri se odločate ob samem izteku pogodbe o financiranju. V prihodnost tako resnično lahko zapeljete brez skrbi.

VEČ O E-FINANCIRANJU

Gre za finančni leasing s preostankom vrednosti z dobo financiranja od 36 do 60 mesecev.

V okviru akcije Škoda E-BON (F_SKEBON_2021) ste upravičeni do bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v višini 3.000 EUR z DDV.

Izbirate lahko med pologom v višini med 20 % in 40 % maloprodajne cene z odštetim bonusom.

Obrestna mera je variabilna v višini 2,5 %.

Hkrati s financiranjem sklenete Hudobro/ŠKODA zavarovanje.

Kaj vam to zavarovanje prinaša?

Hudobro/ŠKODA zavarovanje (permanentno zavarovanje vozila (AK+AO)) zajema: 

  • permanentno Porsche kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, Podružnica v Sloveniji, ki je v veljavi skozi celotno obdobje trajanja financiranja s samodejnim letnim podaljševanjem,

  • permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti Zavarovalnice Sava d.d.,

  • 33% popusta na kasko premijo,

  • akcijsko obvezno zavarovanje za vsa kritja.

Dobro je vedeti

Izbirate lahko med najmanj 10.000 in največ 50.000 prevoženimi kilometri letno, odvisno od vaših potreb in navad.*

*V primeru, da se ob koncu financiranja odločite za vrnitev oziroma prodajo vozila leasingodajalcu in ste prevozili več od pogodbeno dogovorjenega števila kilometrov, se pred vračilom oziroma prodajo vozila opravi poračun preveč prevoženih kilometrov.

Ob nakupu električnega vozila lahko oddate vlogo za pridobitev subvencije Eko sklada v višini 4500 evrov.* 

*Višina subvencije na dan 1.7.2021. 

 

Konfigurirajte ENYAQ iV po svoji meri in zahtevajte informativno ponudbo trgovca

POSEBNA PONUDBA MOON

 

Ob hkratnem nakupu modela ENYAQ iV in katere koli polnilne postaje MOON z montažo vam na izbrano vozilo pripada popust v višini 500 EUR z DDV.

 

Znamka MOON pod okriljem Porsche Slovenija sicer ponuja različne vrste polnilnic, hranilnike električne energije, načrtujejo in montirajo pa vam tudi domačo sončno elektrarno, s čimer postane vožnja z električnim vozilom zares čista.  

 

Ob sočasnem nakupu in financiranju vozila ŠKODA ENYAQ iV ter nakupu in financiranju sončne elektrarne MOON lahko pridobite do 1000 evrov bonusa za financiranje sončne elektrarne!

 

  • Bonus v višini 600 € bruto velja za sončne elektrarne MOON do vključno 8,99kW, bonus v višini 1.000 € bruto pa za sončne elektrarne MOON od 9kW naprej. 

  • Fiksna pogodbena obrestna mera 0,00% (za fizične osebe); variabilna pogodbena obrestna mera 2,5 % (za pravne osebe)

  • Oblika financiranja: kredit (36 - 120 mesecev)

  • Enkratni stroški obdelave: 50 EUR (za fizične osebe); brez stroška obdelave (za pravne osebe)

  • Minimalni znesek financiranja: 5.000 EUR (za fizične osebe); 7.000 EUR (za pravne osebe)

  • Trajanje: do 30. 9. 2021

 

Ob sklenitvi financiranja za vozilo hkrati pridobite še brezplačno plačilno kartico ŠKODA Card oziroma Porsche Group Card. Prišla vam bo še kako prav, saj boste z njo plačevali e-polnitve na več kot 150 polnilnih postajah MOON Charge.