Modeli
Meni
Path 2@2x

FINANCIRANJE 1% S FUNKCIJO START & STOP MOŽNOST ODLOGA PLAČILA, KO TO ZARES POTREBUJETE

Več
k

VAŠA VARNOST NA PRVEM MESTU. TUDI FINANČNA.

Živimo v nepredvidljivem času nenadnih sprememb, ki lahko nepričakovano zarežejo v vaše življenje in ogrozijo vašo finančno varnost. Zato vam ŠKODA odslej ponuja možnost financiranja 1 % s funkcijo Start & Stop, ki vam omogoča odlog plačila.

V primeru nenadnega in nepričakovanega poslabšanja življenjskih okoliščin lahko s pomočjo funkcije Start & Stop ustavite odplačevanje vašega vozila in ga v ugodnejšem obdobju nato ponovno zaženete. Brez skritih stroškov, brez obresti. Tako, da bo prav za vas. 

KAKO DELUJE FUNKCIJA START & STOP V PRAKSI?

Vse podrobnosti najdete tukaj

KAJ JE FINANCIRANJE 1%?

Odgovor je povsem preprost. Financiranje 1% vam omogoča nakup katerega koli vozila znamke ŠKODA za 1% njegove maloprodajne cene na mesec.

Pri tem načinu financiranja lahko izbirate med različnimi višinami pologa, pri modelih SUPERB in SUPERB COMBI ter SCALA pa je mogoč celo nakup brez pologa. Na voljo sta vam tudi dve različno dolgi dobi financiranja. 

Višina pologa in doba odplačevanja pa seveda vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Povedano drugače: daljša kot je doba financiranja in višji ko je polog, nižji bo ostanek vrednosti, ki ga boste ob koncu financiranja še morali plačati. 

To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj.