Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Enostavna odločitev

FABIA EASY

Fotografija je simbolična in ne zajema nujno vse opreme paketa EASY.

Fotografija je simbolična in ne zajema nujno vse opreme paketa EASY.

Fotografija je simbolična in ne zajema nujno vse opreme paketa EASY.

Fotografija je simbolična in ne zajema nujno vse opreme paketa EASY.

Fotografija je simbolična in ne zajema nujno vse opreme paketa EASY.

Fotografija je simbolična in ne zajema nujno vse opreme paketa EASY.

Fotografija je simbolična in ne zajema nujno vse opreme paketa EASY.

Izbrati dober avto z dobro opremo ni težko!

Nasprotno: ŠKODA FABIA Easy je dokaz, da gre brez težav! Ta dva akcijska modela lahko namreč kupite za kar 1000 evrov ugodneje, če pri nakupu izkoristite tudi ŠKODA BON.  

Več o financiranju modelov ŠKODA FABIA EASY in ŠKODA FABIA COMBI EASY najdete na povezavah spodaj.

*Cena vozila že vključuje bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR z DDV in velja v primeru hkratnega financiranja vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in hudobrega zavarovanja vozila za celotno dobo financiranja (permanentno kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, Podružnica v Sloveniji, permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti Zavarovalnica Sava) pod pogoji akcije SBON_2020. Več na www.hudobro.si in www.porscheleasing.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. Pri Easy modelih je jamstvo za doplačilo. Slika je simbolična.

ŠKODA FABIA EASY in ŠKODA FABIA COMBI EASY se lahko pohvalita z bogatim naborom opreme, tovarniško garancijo in asistenco Porsche Slovenija - ŠKODA, ki velja 24/7 po vsej EU. Do nje ste upravičeni kot imetnik brezplačne lojalnostne kartice, ki ponuja še številne druge ugodnosti. Podaljšano jamstvo je doplačljivo. Ključne poudarke iz nabora opreme modela FABIA EASY oziroma FABIA COMBI EASY, ki je na voljo z bencinskim motorjem (1.0 in 1.0 TSI), najdete v galeriji spodaj. Naj vas prepriča!

FABIA EASY

Vse v barvi vozila

Da vam bo lepo: ŠKODA FABIA EASY osvaja z ohišjima zunanjih ogledal, vratnimi kljukami in odbijačema v barvi vozila. Zunanji ogledali sta električno nastavljivi in ogrevani. Električno pomični sta tudi stekli spredaj. 

FABIA EASY

ZMOGLJIVI IN VARČNI MOTORJI

Za pogon modela FABIA Easy skrbi bencinski motor 1.0 nove generacije, ki združuje užitek v vožnji in prijaznost do okolja. Pogonski agregat razvije moč 44 kW (60 KM).

FABIA EASY

MAJHNE STVARI Z VELIKIM UČINKOM

Kamorkoli pogledate, povsod so prostori za odlaganje, vključno z domiselnimi policami in nosilci. Mrežna žepa na straneh sprednjih sedežev sta kot nalašč za hrambo manjših predmetov. Tu so še držalo za listke na spodnjem levem robu vetrobranskega stekla ter držalo za 1,5-litrske plastenke v sprednjih vratih in za 0,5-litrske v zadnjih vratih.

FABIA EASY

Avtoradio Blues

Za vašo zabavo in povezanost: avtoradio Blues s priključki USB in AUX-in, vhodom za SD kartico ter 4 zvočniki. 

FABIA EASY

V pravi klimi

Da vam med vožnjo ne bo ne vroče ne prehladno, skrbi klimatska naprava. 

FABIA EASY

Varnost na prvem mestu

ŠKODA FABIA Easy ima za varnost voznika in potnikov nekaj močnih adutov: 3-točkovne varnostne pasove na vseh sedežih (spredaj z električnima zategovalnikoma), 6 varnostnih blazin - 2 čelni, 2 bočni in 2 stranski varnostni zavesi), izklop sovoznikove zračne blazine, pritrdišča za namestitev dveh otroških sedežev Isofix zadaj, sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah, sistem za preprečitev točenja napačnega goriva, tu pa je tudi daljinsko centralno zaklepanje.  

FABIA EASY

Varna, a tudi varčna

Sistem START-STOP z regeneracijo zavorne energije? Ima! Centralno zaklepanje z daljinskim upravljanjem? Seveda! Sistemi ESC vključno z ABS, MSR, ASR, EDS in HBA? Tudi!

FABIA EASY

Platišča za celostni videz

Fabia Easy je opremljena s 14-colskimi jeklenimi platišči s Flair pokrovi in pnevmatikami 175/70 R14.

Dimenzije: ŠKODA FABIA EASY

Podrobnosti

Dimenzije: ŠKODA FABIA COMBI EASY

Podrobnosti

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalog ŠKODA Fabia

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA FABIA in ŠKODA FABIA COMBI najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj. 

SESTAVITE JO PO SVOJE

Vam oprema EASY ni dovolj?
Sestavite si vozilo po svoji meri!

BREZKOMPROMISNA VARNOST

ŠKODA FABIA je prejela vseh 5 zvezdic na preizkusnih trčenjih Euro NCAP.

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 4,7−4,5 l/100 km in 108−103 g/km, emisijska stopnja: EURO 6, specifična emisija dušikovih oksidov (NOx): 0,00273−0,00147 g/km, trdi delci: 0,00011 g/km, število delcev: 0,1 x 1011. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.