Modeli

NA ASFALTU ALI V DIVJINI Štirikolesno gnani avtomobili znamke ŠKODA so partnerji, na katere se je moč zanesti vsak dan. Preverite sami!

Ne glede na to, ali ste namenjeni po nakupih ali peljete družino na smučarski izlet, vam ob strani vedno stoji štirikolesni pogon znamke ŠKODA. Zanesete se lahko na robusten in močan avtomobil znamke ŠKODA, ki lahko premaga vse vremenske razmere, podlago in terene. To je avto, ki gre tja, kjer drugi obstanejo. Čas je za blatno kopel in za obisk krajev, ki jih običajni avtomobili sploh ne dosežejo!

Terenska oprema ŠKODA

1

ŠTIRIKOLESNI POGON JE VEDNO V PRIPRAVLJENOSTI

Štirikolesni pogon zagotavlja modelom ŠKODA nujno potreben kritični prirastek oprijema in varnosti. Osnovna komponenta sistema je hidravlična večploščna sklopka z računalnškim nadzorom, ki je nameščena pred zadnjo osjo in izstopa zaradi svoje nizke teže in kompaktne zasnove.

Terenska oprema ŠKODA

2

VKLJUČITE NAČIN OFF-ROAD

Inteligentni sistem, ki ga je moč vključiti s pritiskom na stikalo, je narejen tako, da prilagaja značilnosti motorja, asistenčnih in stabilnostnih sistemov.

Terenska oprema ŠKODA

3

POMOČ ZA SPELJEVANJE V KLANEC (HILL HOLD CONTROL)

Ta sistem vozniku pomaga pri speljevanju v klanec. Sistem je aktiviran na klancih in omogoča sproščeno in varno speljevanje brez potrebe po uporabi ročne zavore. 

Terenska oprema ŠKODA

4

PAKET ZA SLABE CESTE

Ta paket vsebuje plastične zaščite podvozja in cevi zavornega sistema ter sistema za dovod goriva.

Terenska oprema ŠKODA

5

EDL IN XDS+

Glavni namen obeh sistemov je  predvsem preprečitev morebitne kritične situacije med vožnjo. Sistema dajeta vozniku več zaupanja v vozilo in vase ter sposobnost lažjega nadzora kritičnih situacij med vožnjo.

Terenska oprema ŠKODA

6

VRHUNSKA RAVEN VARNOSTI

Modeli znamke ŠKODA imajo inteligentni štirikolesni pogon, najsodobnejše asistenčne sisteme, čvrsto konstrukcijo in do devet varnostnih zračnih blazin, kar vozniku omogoča sproščeno vožnjo, kamorkoli si zaželi.

SPOZNAJTE MODELE ŠKODA 4×4

ŠKODA OCTAVIA

Naš najbolje prodajani model odlikuje tudi prostornina prtjažnika, ki lahko znaša do 610 litrov, in seveda najsodobnejša tehnologija.

ŠKODA SUPERB

Admiralska ladja z izjemnim prostorom za noge potnikov zadaj je lahko tudi potujoča pisarna ali družinski kombi za počitnice.

ŠKODA KAROQ

Ta model športnega terenca je edini v paleti vozil ŠKODA, ki ponuja tudi VarioFlex sistem prilagodljive zadnje klopi. Tri posamičo pomične sedeže je mogoče tudi povsem odstraniti.

ŠKODA KODIAQ

Ta robat in vzdržljiv SUV ponuja kar 720 litrov prostornine prtljažnika (2,065 z zloženo zadnjo klopjo) ali pa prostor za 7 potnikov.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj