Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Easy pomeni lepo, varno, udobno in zabavno!

CITIGO Easy

Izbrati dober avto z dobro opremo ni težko! Nasprotno: ŠKODA CITIGO Easy je dokaz, da gre brez težav! In lahko je celo še bolj enostavno: ŠKODA CITIGO Easy je lahko vaša za kar 1000 evrov ugodneje, če pri nakupu izkoristite tudi ŠKODA BON!

 

Vsi modeli EASY se lahko pohvalijo z bogatim naborom opreme, tovarniško garancijo in asistenco Porsche Slovenija - ŠKODA, ki velja 24/7 po vsej EU. Do nje ste upravičeni ob naročilu brezplačne lojalnostne kartice, ki ponuja še številne druge ugodnosti. Dodatno 6-letno jamstvo je doplačljivo.

 

 

1

VIDEZ

Videz modela ŠKODA CITIGO Easy zaokroža kromirana obroba maske hladilnika. Obut je v 14''jeklena platišča z okrasnimi kolesnimi pokrovi Indus.   

2

VARNOST

ŠKODA CITIGO Easy skrbi za vašo varnost s 3-točkovnimi varnostnimi pasovi na vseh sedežih, z voznikovo in sovoznikovo zračno blazino ter s kombiniranima stranskima zračnima blazinama za glavo in prsni koš, premore pa tudi sistem ESC vključno z ABS, pritrdišči za namestitev dveh otroških sedežev "ISOFIX" zadaj, senzor za nadzor tlaka v pnevmatikah, set za popravilo pnevmatik …

3

UDOBJE

ŠKODA CITIGO Easy ima 3-kraki volanski obroč, ki je nastavljiv po višini, za udobje v vseh letnih časih pa skrbi s klimatsko napravo.  

4

INFOTAINMENT

Za vašo zabavo: avtoradio "BLUES" s CD in MP3 predvajalnikom, USB in AUX-in priključkom, vhodom za SD kartico ter dvema zvočnikoma.

Dimenzije

Podrobnosti