Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Easy pomeni lepo, varno, udobno in zabavno!

FABIA EASY

Izbrati dober avto z dobro opremo ni težko! Nasprotno: ŠKODA FABIA Easy je dokaz, da gre brez težav! In lahko je celo še bolj enostavno: ŠKODA FABIA Easy je lahko vaša za kar 1000 evrov ugodneje, če pri nakupu izkoristite tudi ŠKODA BON!

 

Vsi modeli EASY se lahko pohvalijo z bogatim naborom opreme, tovarniško garancijo in asistenco Porsche Slovenija - ŠKODA, ki velja 24/7 po vsej EU. Do nje ste upravičeni ob naročilu brezplačne lojalnostne kartice, ki ponuja še številne druge ugodnosti. Dodatno 6-letno jamstvo je doplačljivo.

 

 

1

VARNOST

ŠKODA FABIA Easy ima za varnost voznika in potnikov nekaj močnih adutov: 3-točkovne varnostne pasove na vseh sedežih (spredaj z električnima zategovalnikoma), 6 varnostnih blazin (2 čelni, 2 bočni, stranski varnostni zavesi), izklop sovoznikove varnostne blazine, pritrdišča za namestitev dveh otroških sedežev "ISOFIX" zadaj, sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah in set za popravilo pnevmatik, sistem za preprečitev točenja napačnega goriva, tu pa so tudi daljinsko centralno zaklepanje in samodejni vklop vseh smernikov v primeru nesreče.  

2

VIDEZ IN UDOBJE

Da vam bo lepo: ŠKODA FABIA Easy osvaja z ohišjima zunanjih ogledal, zunanjimi vratnimi kljukami in odbijačema v barvi vozila, s toniranimi stekli, 14'' jeklenimi platišči s kolesnimi pokrovi Flair, po višini nastavljivim voznikovim sedežem, klimatsko napravo, električnim pomikom stekel spredaj, električno nastavljivimi in ogrevanimi zunanjimi ogledali ter LED osvetlitvijo registrskih tablic.  

3

TEHNOLOGIJA

Start-Stop sistem z rekuperacijo zavorne sile? Ima! Centralno zaklepanje z daljinskim upravljanjem? Seveda! Sistemi ESC vključno z ABS, MSR, ASR, EDS in HBA? Drži!  

4

SIMPLY CLEVER

Brez brihtnih rešitev ne gre, zato vas v modelu ŠKODA FABIA Easy čakajo držalo za listke na vetrobranskem steklu, strgalo za led, držalo za 1,5 l steklenice v vratih spredaj in držalo za 0,5 l steklenice v vratih zadaj.

5

INFOTAINMENT

Za vašo zabavo in povezanost: avtoradio "Blues" s priključki USB, AUX-in, vhodom za SD kartico ter štirimi zvočniki.  

Dimenzije

Podrobnosti