Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Easy pomeni lepo, varno, udobno in zabavno!

OCTAVIA COMBI EASY

Izbrati dober avto z dobro opremo ni težko! Nasprotno: ŠKODA OCTAVIA COMBI Easy je dokaz, da gre brez težav! In lahko je celo še bolj enostavno: ŠKODA OCTAVIA COMBI Easy je lahko vaša za kar 1000 evrov ugodneje, če pri nakupu izkoristite tudi ŠKODA BON!

 

Vsi modeli EASY se lahko pohvalijo z bogatim naborom opreme, tovarniško garancijo in asistenco Porsche Slovenija - ŠKODA, ki velja 24/7 po vsej EU. Do nje ste upravičeni ob naročilu brezplačne lojalnostne kartice, ki ponuja še številne druge ugodnosti. Dodatno 6-letno jamstvo je doplačljivo.

 

 

1

VARNOST

ŠKODA OCTAVIA COMBI Easy ima za varnost voznika in potnikov nekaj močnih adutov: 3-točkovni varnostni pasovi na vseh sedežih, 7 varnostnih blazin (2 čelni, 2 bočni, stranski varnostni zavesi in voznikova kolenska varnostna blazina), dnevne in zadnje LED luči, pritrdišča za namestitev dveh otroških sedežev "ISOFIX" zadaj, senzor za nadzor tlaka v pnevmatikah in set za popravilo pnevmatik.

2

VIDEZ IN UDOBJE

Da vam bo lepo: ŠKODA OCTAVIA COMBI Easy osvaja s toniranimi stekli, po višini nastavljivim voznikovim sedežem, 3-krakim volanskim obročem, ki je nastavljiv po višini in globini, z električno pomičnimi in ogrevanimi zunanjimi ogledali, z jeklenimi platišči 16" 6,5Jx16 in oblazinjenjem ACTIVE. Ima tudi odbijača v barvi vozila, ogrevano zadnje steklo, klimatsko napravo, električni pomik stekel spredaj in elektromehansko krmiljenje (servo volan), rolo nad prtljažnim prostorom in strešna nosilca v črni barvi.  

3

TEHNOLOGIJA

Start-Stop sistem z rekuperatorjem zavorne energije? Ima! Centralno zaklepanje z daljinskim upravljanjem? Seveda! Sistemi ESC vključno z ABS, MSR, ASR, EDS, HBA, MKB in XDS? Drži! EU6 motorji? Absolutno!

4

SIMPLY CLEVER

Brez brihtnih rešitev ne gre, zato vas v modelu ŠKODA OCTAVIA COMBI Easy čakajo strgalo za led, držalo za 0,5 l steklenice v vratih zadaj, držalo za 1,5 l steklenice v vratih spredaj, držalo za parkirni listek, 12 V vtičnica v prtljažniku in predal za odsevni jopič pod voznikovim sedežem. 

5

INFOTAINMENT

Za vašo zabavo in povezanost: radio "SWING" s 6,5" barvnim zaslonom, občutljivim na dotik, MP3 in WMA predvajalnikom, priključkom za SD kartico, USB , AUX in "Apple" povezavo ter 4 zvočniki spredaj

Dimenzije

Podrobnosti