Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Easy pomeni lepo, varno, udobno in zabavno!

RAPID SPACEBACK EASY

Izbrati dober avto z dobro opremo ni težko! Nasprotno: ŠKODA RAPID SPACEBACK Easy je dokaz, da gre brez težav! In lahko je celo še bolj enostavno: ŠKODA RAPID SPACEBACK Easy je lahko vaš za kar 1000 evrov ugodneje, če pri nakupu izkoristite tudi ŠKODA BON!

 

Vsi modeli EASY se lahko pohvalijo z bogatim naborom opreme, tovarniško garancijo in asistenco Porsche Slovenija - ŠKODA, ki velja 24/7 po vsej EU. Do nje ste upravičeni ob naročilu brezplačne lojalnostne kartice, ki ponuja še številne druge ugodnosti. Dodatno 6-letno jamstvo je doplačljivo.

 

 

1

VIDEZ

Videz RAPIDA SPACEBACK Easy zaokroža dejstvo, da so odbijača, ogledala in zunanje kljuke vrat v barvi vozila. Obut je v 14'' jeklena platišča z okrasnimi kolesnimi pokrovi Flair.   

2

VARNOST

ŠKODA RAPID SPACEBACK Easy skrbi za vašo varnost s 3-točkovnimi varnostnimi pasovi na vseh sedežih, sprednjima zračnima blazinama za voznika in sovoznika (za sovoznika z možnostjo izklopa), s stranskima zračnima zavesama in stranskima zračnima blazinama spredaj, premore pa tudi sistem ESC vključno z ABS, MSR, ASR, EDS in HBA, pritrdišči za namestitev dveh otroških sedežev "ISOFIX" zadaj, sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah, set za popravilo pnevmatik … Tu so tudi centralno zaklepanje z daljnskim upravljalnikom ter meglenke spredaj in zadaj.  

3

UDOBJE

ŠKODA RAPID SPACEBACK Easy ima 3-kraki volanski obroč, ki je nastavljiv po višini in globini, po višini nastavljiv voznikov sedež, za udobje v vseh letnih časih pa skrbi tudi s klimatsko napravo. Tu  so še električni pomik stekel spredal ter električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali.  

4

INFOTAINMENT

Za vašo zabavo: avtoradio "BLUES" z MP3 predvajalnikom, USB in AUX-in priključkom, vhodom za SD kartico ter štirimi zvočniki spredaj.

5

SIMPLY CLEVER

Preprosto brihtno: ŠKODA RAPID SPACEBACK Easy ima držalo za 1,5-litrske steklenice v predalih vrat spredaj in za 0,5-litrske steklenice v predalih vrat zadaj, tu pa sta še držalo za parkirni listek in strgalo za led.  

Dimenzije

Podrobnosti