Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

POVEZLJIVOST Vzemite svet s seboj na pot!

S povezljivostnimi storitvami ŠKODA ne boste nikoli odrezani od sveta. Kjerkoli se boste že nahajali, boste vedno ostali v središču dogajanja, vselej boste v stiku z najbližjimi in lahko se boste zanesli na to, da pomoč pri reševanju težav, če do njih pride, nikoli ne bo daleč.

Ostanite povezani! 

IZKORISTITE DAN S STORITVAMI ŠKODA CONNECT

 

 Poslovite se od vsakdanjih skrbi! Informacije o prostih parkirnih prostorih, vključitev dodatnega ogrevanja prek pametnega telefona in informacije o prometnih zastojih: povežite svoj avtomobil z zunanjim svetom in si tako zagotovite popoln vsakdan z online storitvami ŠKODA Connect.

PRIPRAVITE SVOJ PAMETNI TELEFON

Komunicirajte brez omejitev.

ODKRIJTE ŠKODA INFOTAINMENT

Ostanite informirani in se zabavajte z našimi infozabavnimi sistemi.

NIKOLI VEČ NE ZAMUJAJTE NA CILJ

Naj bodo vaši navigacijski podatki posodobljeni in pripravljeni na vse.

SMARTLINK+

Sistem SmartLink+ z Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink® omogoča vozniku varno uporabo telefona med vožnjo. Upravljate lahko s klici in sporočili, poslušate glasbo ali enostavno uporabljate navigacijo preko infotainment sistema. Sistem  SmartLink+ vsebuje tudi funkcijo SmartGate. Slednja omogoča Wi-Fi povezavo z vašim pametnim telefonom in dostop do podatkov o vožnji, kot so ekonomičnost, vozna dinamika in servisne informacije.

APPLE CARPLAY

CarPlay zajema aplikacije v vašem iPhonu, ki jih želite uporabljati med vožnjo, in jih prenaša neposredno na zaslon v avtomobilu. Združljivo z iPhone 5 in novejšimi.

ANDROID AUTO

Android Auto razširja platformo Android v avtomobil. Uporabljajte aplikacije kar na zaslonu na armaturni plošči. Združljivo z Android 5.0 in novejšimi. 

MIRRORLINK®

Kadar želite izbirati in poslušati glasbo prek vašega pametnega telefona ali na ta način slediti navodilom navigacije, lahko vse to prezrcalite na osrednji zaslon prek te povezave.

INFOTAINMENT SISTEMI

Pri vsakem modelu ŠKODA lahko izbirate med različnimi infotainment sistemi z velikostmi zaslona od 9.2 palca dalje. Delujejo hitro in ponujajo številne funkcije in vmesnike. 

1

COLUMBUS

Columbus z 9,2-palčnim zaslonom ponuja najboljšo raven razvedrila in največjo mero praktičnosti z možnostjo upravljanja s kretnjami, Wi-FI dostopno točko, LTE povezavo, DVD predvajalnikom, SSD čitalnikom in 3D navigacijo. Vse storitve ŠKODA Connect so na voljo v dodatni ponudbi. Sistem Columbus je na voljo v modelih SUPERB, KODIAQ, KAROQ in OCTAVIA. 

2

AMUNDSEN

Amundsen je glede na model vozila na voljo s  6.5- ali 8-palčnim zaslonom. Posebej je zanimiv zaradi natančnega navigacijskega sistema, povezave Bluetooth, glasovnega upravljanja in Wi-Fi dostopne točke. Vse storitve ŠKODA Connect so pri tem infotainment sistemu v dodatni ponudbi. Na voljo je za vse modele ŠKODA, razen za CITIGO.

3

BOLERO

Bolero z 8-palčnim zaslonom vključuje brezžično povezavo  z govornim upravljanjem, ki olajšuje voznikovo delo. Možnosti povezljivosti zaokrožajo vmesnik SmartLink+, reža za SD kartico in USB vtičnica. Sistem podpira storitve Care Connect in Klic v sili. Najdete ga v vseh modelih ŠKODA z izjemo modelov FABIA, RAPID in CITIGO.

4

SWING PLUS

Swing Plus je namenjen izključno modelu FABIA. Deluje preko 6.5-palčnega barvnega zaslona na dotik z visoko resolucijo 800×480 točk. Swing Plus omogoča SmartLink+ in Bluetooth za priročno povezavo z vašim pametnim telefonom. Ponudbo zaokroža sodobni avdio sistem ŠKODA s 6 zvočniki.

5

SWING

Ta infotainment sistem je lahko vgrajen v vse modele znamke ŠKODA. Informacije posreduje na 6,5-palčnem zaslonu, vključuje predal Phone box za brezžično indukcijsko polnjenje pametnega telefona ter USB priključek ali Bluetooth za povezavo vašega pametnega telefona. Glasbo lahko predvajate na do osem zvočnikih ali preko Sistema ŠKODA Surround. Dodatno lahko naročite paketa storitev Care Connect in Klic v sili.

6

BLUES

Infotainment sistem Blues je lahko vgrajen v modele CITIGO, FABIA and RAPID.  Elegatnemu radijskemu sprejemniku so dodani priključki za SD kartico in USB, ki podpirajo tudi naprave Apple.

OSTANITE V STIKU

PORTAL S POSODOBITVAMI

Svoje zemljevide lahko shranite v navigacijskem sistemu in jih posodabljate na portalu s posodobitvami.

MOJI CILJI

Moji cilji so administrativno orodje za uvoz, ustvarjanje in upravljanje individualnih interesnih točk.  

SEZNAM ZDRUŽLJIVOSTI

Tu lahko preverite združljivost različnih mobilnih naprav z vgrajenimi ŠKODA infotainment sistemi.

POVEZANI AVTOMOBILI

Ne glede na to, kateri model ŠKODA vam je všeč, ste lahko prepričani, da ima prav vsak izmed njih najsodobnejše možnosti povezljivosti. Dostopajte denimo do svojega avtomobila na daljavo s pomočjo pametnega telefona. Avto lahko tudi sam pokliče pomoč, če se pojavijo težave. Najmanjši model CITIGO pa uporablja sistem Move&Fun za vključitev vašega pametnega telefona v zmogljiv infotainment sistem, ki ga lahko uporabite za klice ali navigacijo. 

CITIGO
FABIA
RAPID
OCTAVIA
SUPERB
KAROQ
KODIAQ