Modeli
Meni
Path 2@2x

POVEZLJIVOST Vzemite svet s seboj na pot!

k

S povezljivostnimi storitvami ŠKODA ne boste nikoli odrezani od sveta. Kjerkoli se boste že nahajali, boste vedno ostali v središču dogajanja, vselej boste v stiku z najbližjimi in lahko se boste zanesli na to, da pomoč pri reševanju težav, če do njih pride, nikoli ne bo daleč.

Ostanite povezani! 

V VSAKEM DNEVU UŽIVAJTE DO KONCA

Poslovite se od vsakdanjih skrbi s sistemom ŠKODA Connect.

ODKRIJTE ŠKODIN INFOTAINMENT

Naj vas obveščajo in zabavajo naši infotainment sistemi.

NAJNOVEJŠE INFORMACIJE – VSAK DAN

Naj bo vaša navigacija vedno posodobljena in pripravljena na pot.

BODITE PRIPRAVLJENI

Komunicirajte brez omejitev.

ŠKODA LE DOTIK STRAN

Z aplikacijami ŠKODA ostanite v stiku - pa ne le z vašim vozilom.

SMARTLINK+

Sistem SmartLink+, ki združuje Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink®, omogoča vozniku varno uporabo telefona med vožnjo. Ko vzpostavite brezžično povezavo ali se povežete prek kabla, lahko prek infotainment sistema upravljate s klici in sporočili, poslušate glasbo ali preprosto uporabljate navigacijo. Sistem SmartLink+ vam omogoča tudi dostop do zanimivih podatkov o vaši vožnji, na primer do servisnih informacij ali podatkov o ekonomičnosti in dinamiki vožnje.

APPLE CARPLAY

CarPlay zajema aplikacije v vašem iPhonu, ki jih želite uporabljati med vožnjo, in jih prenaša neposredno na zaslon v avtomobilu. Združljivo z iPhone 5 in novejšimi.

ANDROID AUTO

Android Auto razširja platformo Android v avtomobil. Uporabljajte aplikacije kar na zaslonu na armaturni plošči. Združljivo z Android 5.0 in novejšimi. 

MIRRORLINK®

Kadar želite izbirati in poslušati glasbo prek vašega pametnega telefona ali na ta način slediti navodilom navigacije, lahko vse to prezrcalite na osrednji zaslon prek te povezave.

INFOTAINMENT SISTEMI

Pri vsakem modelu ŠKODA lahko izbirate med različnimi infotainment sistemi z velikostmi zaslona od 9.2 palca dalje. Delujejo hitro in ponujajo številne funkcije in vmesnike. 

NOVA GENERACIJA SISTEMA COLUMBUS

SUPERB iV vam ponuja ponudbo najnovejše generacije infotainment sistema Columbus z izboljšano povezljivostjo, USB-C vmesnikom in brezžičnim SmartLink + sistemom. Vgrajeni eSIM zagotavlja, da ste vedno na spletu in vam v povezavi z oddaljenim dostopom ŠKODA Connect omogoča nadzor polnjenja baterije ali vklopa klimatske naprave s pametnim telefonom prek aplikacije.

COLUMBUS

Columbus z 9,2-palčnim zaslonom ponuja najboljšo raven razvedrila in največjo mero praktičnosti z možnostjo upravljanja s kretnjami, Wi-FI dostopno točko, LTE povezavo, DVD predvajalnikom, SSD čitalnikom za zemljevide in 3D navigacijo. Vse storitve ŠKODA Connect so na voljo v dodatni ponudbi. Sistem Columbus je na voljo v modelih SUPERB, KODIAQ, KAROQ in OCTAVIA. 

NOVA GENERACIJA SISTEMA AMUNDSEN

SCALA in KAMIQ uporabljata povsem nov infotainanment sistem Amundsen. Prosto stoječi 9,2-palčni zaslon je višje, neposredno v voznikovem vidnem polju. Napredne funkcije vključujejo Bluetooth, 3D navigacijo, pošiljanje besedil neposredno v sistem, nadzor z gestikulacijo in opcijski brezžični SmartLink sistem ter sistem ŠKODA Sound. Prvotno zasnovano različico lahko najdete tudi v modelu SUPERB iV.

AMUNDSEN

Amundsen je glede na model vozila na voljo s  6.5- ali 8-palčnim zaslonom. Posebej je zanimiv zaradi navigacijskega sistema, povezave Bluetooth, glasovnega upravljanja in Wi-Fi dostopne točke. Vse storitve ŠKODA Connect so pri tem infotainment sistemu v dodatni ponudbi. Na voljo je za vse modele ŠKODA, razen za CITIGOe iV , KAMIQ in SCALA.

NOVI BOLERO

Sistem Bolero nove generacije z 8'' zaslonom je zdaj umeščen višje in vključuje bogato glasbeno in povezljivostno opremo: Bluetooth, 8 zvočnikov, izbrane storitve ŠKODA Connect ali SmartLInk. Opcijski napredni elementi vključujejo digitalno instrumentno ploščo ali predalček PhoneBox z indukcijskim polnjenjem telefona. Izboljšani sistem Bolero najdete v modelih SCALA in KAMIQ.

BOLERO

Bolero z 8-palčnim zaslonom vključuje brezžično povezavo  z govornim upravljanjem, ki olajšuje voznikovo delo. Možnosti povezljivosti zaokrožajo vmesnik SmartLink+, reža za SD kartico in USB vtičnica. Sistem podpira storitve Care Connect in Klic v sili. Najdete ga v modelih SUPERB, KODIAQ, KAROQ in OCTAVIA.

SWING PLUS

Swing Plus je namenjen izključno modelu FABIA. Deluje preko 6.5-palčnega barvnega zaslona na dotik z visoko resolucijo 800×480 točk. Swing Plus omogoča SmartLink+ in Bluetooth za priročno povezavo z vašim pametnim telefonom. Ponudbo zaokroža sodobni avdio sistem ŠKODA s 6 zvočniki.

NOVI SWING

Nova generacija infotainment sistema Swing v modelih SCALA in KAMIQ je pri ergonomiji in funkcionalnosti korak naprej. Prostostoječ 6,5'' zaslon na dotik se nahaja v voznikovem vidnem polju. Ima štiri sprednje zvočnike, AM/FM radio in dva priključka USB-C. V izbranih državah so del standardne opreme tudi klic v sili eCall in proaktivne storitve.

SWING

Ta infotainment sistem je vgrajen v večino modelov znamke ŠKODA. Informacije posreduje na 6,5-palčnem zaslonu, vključuje predal Phone Box za brezžično indukcijsko polnjenje pametnega telefona ter USB priključek ali Bluetooth za povezavo vašega pametnega telefona. Glasbo lahko predvajate na do osem zvočnikih ali preko Sistema ŠKODA Surround. Dodatno lahko naročite paketa storitev Care Connect in Klic v sili.

BLUES

Infotainment sistem Blues je lahko vgrajen v modele FABIA.  Elegatnemu radijskemu sprejemniku so dodani priključki za SD kartico in USB, ki podpirajo tudi naprave Apple.

OSTANITE V STIKU

PORTAL S POSODOBITVAMI

Svoje zemljevide lahko shranite v navigacijskem sistemu in jih posodabljate na portalu s posodobitvami.

MOJI CILJI

Moji cilji so administrativno orodje za uvoz, ustvarjanje in upravljanje individualnih interesnih točk.  

SEZNAM ZDRUŽLJIVOSTI

Tu lahko preverite združljivost različnih naprav z vgrajenimi ŠKODA infotainment sistemi.

POVEZANI AVTOMOBILI

Ne glede na to, kateri model ŠKODA vam je najbolj všeč, vsi imajo na voljo najnovejše možnosti povezovanja. Do avtomobila lahko dostopate na daljavo s pametno uro ali pa ga pustite, da pokliče sam, če pride do težav. Najmanjši model CITIGOe iV, uporablja aplikacijo Move & Fun za preoblikovanje vašega pametnega telefona v prepričljiv infotainment sistem, ki ga je mogoče uporabiti za pregled podatkov o vozilu, predvajanje vsebin ali kot navigacijski sistem.

NOVA FABIA
NOVI KAROQ
NOVI KODIAQ
NOVI ENYAQ 𝗶V
FABIA COMBI
SCALA
OCTAVIA
SUPERB
KAMIQ