Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

NAROČANJE NA SERVIS

Preprosto in udobno

Naročanje na servis je del proaktivnih storitev Care Connect. V sistemu ŠKODA Connect aktivirajte izbrani servis in vaše vozilo bo ta servis obvestilo, ko bo potrebno vzdrževanje ali popravilo. Preprosto in udobno!

V tem videu vam bomo pojasnili, kako aktivirate storitev Naročanje na servis.

Kako deluje?

Vozilo s sistemom ŠKODA Connect bo informacije poslalo vašemu izbranemu servisu pred potekom servisnega intervala (vzdrževanje, menjava olja) ali v primeru, da se prižgejo določene opozorilne lučke. Po tem vas bodo s servisa kontaktirali na način, ki ste ga izbrali.

Opis pomena opozorilnih lučk najdete v navodilih za uporabo vozila.

ŠKODA AUTO si pridržuje pravico do sprememb glede opozorilnih lučk brez vnaprejšnjega opozorila.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran