Modeli

Čustva v gibanju

RAPID SPACEBACK MONTE CARLO

1

Črna je nova seksi barva

Izredno oblikovanje športnih modelov ŠKODA je poudarjeno s črnimi elementi, kot so na primer veliko panoramsko strešno okno, maska hladilnika, lita platišča ali ohišje bočnih ogledal. Še več - zatemnjena so tudi zadnja bočna stekla, ki se tako bolje ujemajo s celotno podobo avtomobila.

2

Med športnimi copati in lakastimi čevlji

Črno na črnem - prednji usmernik zraka, zadnji difuzor in aluminijasta  platišča učinkovito skrbijo za dinamiko in slog. Pojavnost avtomobila pa dobesedno nadgradi tudi panoramsko strešno okno, ki je narejeno iz enega kosa zatemnjenega stekla.

3

Naslonite se in - se nikar ne sprostite

Notranjost Rapida Spaceback Monte Carlo je idealen prostor za motošportne navdušence. Pohvali se lahko z odličnimi športnimi sedeži, jeklenimi pedalkami in armaturno ploščo, prevlečeno z imitacijo ogljikovih vlaken. Za izvedbo Monte Carlo je posebno športna tudi podlaga merilnikov.

4

Pozornost podrobnostim

Kar bi se lahko v drugih primerih slišalo kot oguljena fraza, je v Rapidu Spaceback Monte Carlo dejstvo. Celotna notranjost namreč izžareva kvaliteto in natančnost v vseh pogledih. Prepoznavno oblikovan športni volan je oblečen v perforirano usnje z rdečimi šivi.

5

Panoramsko strešno okno

Originalnost modela Rapid Spaceback poudari še paket Emotion, ki kombinira panoramsko strešno okno in peta prtljažna vrata s podaljšano zateklitvijo do prostora za registrsko tablico. Paket vključuje še v črno obarvana vzvratna ogledala, zatemnjene meglenke in zatemnjene zadnje luči.

6

SmartLink in SmartGate

SmartLink predstavlja elegantno povezavo med  avtomobilom in pametnim telefonom, ki uporablja SmartLink, Apple CarPlay ali Android Auto vmesnik. 

Če želite izbrati in predvajati glasbo, ki je shranjena na vašem telefonu, ali pa spremljati navodila navigacije - vse to se s telefona preprosto prezrcali na ekran v vašem avtomobilu.

7

Zabavna vožnja

Poudarjeno dobra vodljivost ni edina lastnost, zaradi katere so potovanja z modelom Rapid Spaceback Monte Carlo zabavna in uživaška. Omogoča namreč, da sami izberete, ali se naj vaš avtomobil prelevi v adrenalinski stroj, večerni klub ali komunikacijski center. Lahko pa postane kar vse to naenkrat!

8

Simply Clever

Ker so za oblikovanje poskrbeli domiselni strokovanjaki, je Rapid Spaceback poln praktičnih Simply Clever rešitev, ki so danes nepogrešljive pri vsakodenvni rabi. Te vsebujejo tako strgalnik za led v pokrovu rezervoarja  za gorivo kotnosilec za multimedijsko napravo, odstranljivo posodo za smeti v vratih in nosilec varnostnega odsevnega jopiča pod voznikovim sedežem. Njihova samoumevnost vas bo vedno znova presenetila, ko jih boste najbolj rabili.

9

Varnost je na prvem mestu

Serijska oprema vsebuje širok nabor varnostnih elementov, kot so sistemi ESC (stabilnostni program), ABS (protiblokirni sistem) in šest varnostnih zračnih blazin. Zračna blazina za varovanje glave je serijska, in ko je aktivirana, predstavlja varnostni zid za zaščito potnikov spredaj in zadaj pred morebitno nevarnostjo poškodbe glave. Opcijsko je mogoče avtomobil opremiti tudi s sitemom Front Assist in Driver Avctivity Assist (prepoznavanje utrujenosti voznika).

10

Prostorna notranjost in prtljažni prostor

Bogato odmerjen prostor v notranjosti in v prtljažnem prostoru je ena najbolj pomembnih lastnosti avtomobilov ŠKODA. In Rapid Spaceback seveda ni nobena izjema, saj lahko brez težav prevaža do pet potnikov. Z notranjo širino 1,428 mm in veliko prostora za noge potnikov na zadnji klopi lahko štirje odrasli potniki z dovolj udobja premagujejo tudi daljše razdalje. Prtljažnik, ki v osnovi ponuja 415 litrov prostora, je mogoče z zlaganjem naslonjala zadnje klopi povečati do neverjetnih 1381  litrov.

11

Včlanite se v klub

Družina ŠKODA Monte Carlo je kot ekskluzivni klub s strogo omejitvijo članstva. Trenutno se lahko včlanijo le stilsko osveščeni prebivalci urbanih središč in prepričani avanturisti.. Pripravite se na veliko veselja v kompaktni obliki!   

MOTORJI

1.2 TSI Bencin

66 kW Moč
4,6 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 5-stopenjski
105 g/km Emisije CO2
186 km/h 11,3 s do 100 km/h

1.2 TSI Bencin

81 kW Moč
4,8 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 6-stopenjski
108 g/km Emisije CO2
200 km/h 9,8 s do 100 km/h

1.2 TSI Bencin

66 kW Moč
4,6 l/100 km Kombinirana poraba
Samodejni menjalnik 7-stopenjski
107 g/km Emisije CO2
186 km/h 11,4 s do 100 km/h

1.4 TSI Bencin

92 kW Moč
4,7 l/100 km Kombinirana poraba
Samodejni menjalnik 7-stopenjski
112 g/km Emisije CO2
208 km/h 9,0 s do 100 km/h

1.4 TDI Dizel

66 kW Moč
3,4 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 5-stopenjski
89 g/km Emisije CO2
185 km/h 11,7 s do 100 km/h

1.6 TDI Dizel

85 kW Moč
3,7 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 5-stopenjski
97 g/km Emisije CO2
201 km/h 10,0 s do 100 km/h

1.4 TDI Dizel

66 kW Moč
3,6 l/100 km Kombinirana poraba
Samodejni menjalnik 7-stopenjski
94 g/km Emisije CO2
185 km/h 11,8 s do 100 km/h

Dimenzije

Podrobnosti

Vozniki ŠKODE nismo radi doma

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj