Modeli

GUMIJASTI PRAG

Čeprav ne nameravamo ohranjati čistoče avtomobila namesto vas, lahko vsaj pripomoremo k temu, da bo ta obveznost za vas čim bolj enostavna. Gumijasti prag je domiselna rešitev, ki preprečuje, da bi se izpostavljeni deli notranjosti strgali ali poškodovali. 

GUMIJASTI PREDPRAŽNIKI

So vaši škornji po hoji z otroci skozi park zdaj blatni? So planinski čevlji po sestopu z gore umazani? Nikar ne skrbite. Gumijasti predpražniki zagotavljajo, da bo notranjost zaščitena pred umazanijo, ne glede na to, kako ekstremne so razmere. 

PEDALI IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Zaskrbljenost, da bo vaša noga zaradi mokrih podplatov na čevljih zdrsnila s pedala, je odveč. Pedali iz nerjavnega jekla z gumijastimi vložki bodo preprečili drsenje noge tudi med najbolj zahtevnimi vozniškimi manevri in poudarili imenitno notranjost. 

ŠKODA SKIBOX

Zdaj se lahko z družino, s prijatelji ali sami brezskrbno odpravite na smučišče, ne da bi se obremenjevali z vprašanjem, kam s smučmi ali snežnimi deskami. Aerodinamično oblikovan strešni kovček je namenjen smučarski opremi in povečuje transportne možnosti avtomobila, ne da bi poslabšal njegovo stabilnost. Seveda ima varnostni certifikat in ga je mogoče varno zakleniti.  

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj