Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

IZBERITE RAPID MONTE CARLO

ZA ŠPORTNIM VOLANOM

Kjer ostali prirejajo resnico, RAPID MONTE CARLO govori sam zase. V notranjosti se vselej odražata kakovost in natančnost izdelave. Posebej oblikovan športni volanski obroč je oblečen v usnje z rdečimi šivi.

IZBERITE RAPID MONTE CARLO

ZAČUTITE UDOBJE

V notranjosti povsod odražata kakovost in natančnost. Potniški prostor s športnim sedežnim oblazinjenjem   navdušuje privržence motošporta. 

IZBERITE RAPID MONTE CARLO

ZABAVA NA KONICAH PRSTOV

Serijski mali usnjeni paket vključuje v usnje oblečen volanski obroč, vrhnji del prestavne ročice in ročico ročne zavore. Rdeči šivi krasijo manšeto prestavne ročice. Ti elementi poudarjajo edinstveno športno uglašeno notranjost.

IZBERITE RAPID MONTE CARLO

PODROBNOSTI, KI ŠTEJEJO

Pedala iz nerjavečega jekla z gumijastimi vložki bodo preprečila drsenje noge tudi med najbolj zahtevnimi vozniškimi manevri in poudarili športno notranjost.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran