Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Prtljažnik

PREVOZ DOLGIH PREDMETOV

Možnost zlaganja naslonjala zadnje klopi v razmerju 60/40 precej poveča prilagodljivost modela RAPID. Zložljivo naslonjalo za roke, ki ga izvlečete iz naslona, pa omogča, da skozi odprtino potisnete in prevažate tudi daljše predmete, kot so vesla ali smuči.

Prtljažnik

SISTEM MREŽ

Zahvaljujoč smiselno zasnovanemu sistemu mrež, kljuk in poličk v prtljažniku ni več potrebe po kompromisih. Sistem mrež z varovalnimi kljukami preprečuje manjšim predmetom  nenadzorovano premikanje po prtljažniku. Ko boste šli po nakupih ali prevažali vašo športno opremo, boste veseli močnih kljuk na straneh prtljažnika.

Prtljažnik

OBOJESTRANSKA PODLOGA PRTLJAŽNIKA

Dvostranska prtljažna podlaga ima na eni strani praktično in pralno površino, na drugi pa elegantno tekstilno blago. Podlogo lahko enostavno obračate glede na tovor, ki ga boste naložili.

Prtljažnik

ODLAGANJE RAZDELILNE POLICE

Ko potrebujete celotno višino prtljažnika, morate seveda najprej odstraniti prtljažno polico. Namesto da bi jo pustili doma, jo lahko preprosto potisnete za zadnje sedeže. Polico namestite ob hrbtišča sedežev, kjer bo zasedla minimalno prostora, hkrati pa vam bo na voljo takoj, ko jo boste spet potrebovali.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran