Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Prtljažnik

PREVOZ DOLGIH PREDMETOV

Možnost zlaganja naslonjala zadnje klopi v razmerju 60/40 precej poveča prilagodljivost modela RAPID SPACEBACK. Zložljivo naslonjalo za roke, ki ga izvlečete iz naslona, pa omogoča, da skozi odprtino potisnete in prevažate tudi dajše predmete, kot so vesla ali smuči

Prtljažnik

SISTEM MREŽ

Zahvaljujoč smiselno zasnovanemu sistemu mrež, kljuk in poličk v prtljažniku ni več potrebe po kompromisih. Sistem mrež z varovalnimi kljukami preprečuje manjšim predmetom nenadzorovano premikanje po prtljažniku. Med prevažanjem vrečk, polnih hrane, ali svoje športne opreme boste veseli stranskih obešalnih kljuk.

Prtljažnik

DVOSTRANSKA PODLOGA

Dvostranska podloga prtljažnika ima na eni strani praktično pralno površino, na drugi pa elegantno tekstilno blago. Podlogo lahko enostavno obračate glede na tovor, ki ga boste naložili.

Prtljažnik

ODLAGANJE PRTLJAŽNE POLICE

Ko potrebujete celotno višino prtljažnika, morate najprej seveda odstraniti poličko prtljažnika. Namesto, da bi jo pustili doma, jo lahko preprosto potisnete za zadnje sedeže. Polička bo ob tem zasedla minimalno površino, hkrati pa bo na voljo takoj, ko jo boste spet potrebovali.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran