Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

DINAMIČNO OBLIKOVANJE

Karoserija, ki je daljša kot pri običajnih kompaktnih petvratnikih v tem razredu, daje RAPIDU SPACEBACK posebno noto dinamičnosti kombijevskih modelov. Značilnost sta dva stebrička (C in D) za zadnjimi vrati, medtem ko ima večina tovrstnih modelov le C stebriček. Prostor med tema dvema stebričkoma zapolnjuje okno, ki poudarja vtis prostornosti in izboljša vidljivost iz avtomobila. Spodnji del bočnih oken pa zaokroža navzgor usmerjena linija, ki poudarja dinamičen videz vozila.  

OBLIKA ZADNJEGA DELA

Zadnji del modela RAPID SPACEBACK krasi par odbojnikov v obliki 'mačjih oči', s katerimi vozniki za vami laže določijo dimenzije avtombila in ki nasploh pomagajo pri vaši vidnosti. Vse to pripomore tudi k splošni privlačnosti zadka tega modela.

PAKET EMOTION

Kombinacija zatemnjenega panoramskega strešnega okna in steklenega dela prtljažnih vrat, podaljšanega do prostora za registrsko tablico, ustvarja spektakularen stekleni pas. Seveda pa vse to ne pomeni le privlačnega videza, ampak tudi svetlejšo kabino.

Paket EMOTION vsebuje črn spojler na zadnjih vratih in v črno obarvana ohišja ogledal. S tem naredi model RAPID SPACEBACK na opazovalca izjemen vtis.

ZADNJE LUČI

Velike zatemnjene zadnje luči, ki segajo do robov, so jasno vidne in zato dvigujejo raven varnosti. Ko zažarijo, gre za jasno prepoznaven in za modele ŠKODA tipičen svetlobni podpis v obliki črke C.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran